Дългогодишната мистерия на MH370 може скоро да бъде разгадана, ако

...
Дългогодишната мистерия на MH370 може скоро да бъде разгадана, ако
Коментари Харесай

Свежа надежда за разрешаване на мистерията на MH370, след като експертът по подводно търсене обеща да намери самолет

Дългогодишната тайнственост на MH370 може скоро да бъде разгадана, в случай че компания за дълбоководни изследвания успее.

САЩ- основаната Deep Sea Vision даде нова вяра за разрешаването на траялата десетилетие тайнственост къде са отишли ​​самолетът и неговите 239 пасажери, откакто ненадейно изчезнаха от радара малко след излитането си от Куала Лумпур.

Няколко дни след На 10-годишнината от изгубването на полет 370 на Малайзийските авиолинии на 8 март, компанията разгласи проектите си да извърши най-изчерпателното търсене до момента на изчезналия аероплан. Това се случва шест години откакто основаната в Съединени американски щати компания Ocean Infinity поведе лов, само че не можа да откри диря от самолета на дъното на Индийския океан.

Тони Ромео, основен изпълнителен шеф на Deep Sea Vision, сподели пред 60 Минути в неделя, че компанията му съумя да направи пробив в траялата 10 години задача за намиране на злощастния транспортен съд. Шефът на подводниците сподели, че транспортен съд, наименуван Hugin 6000, ще бъде изпратен на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР