Дългогодишна традиция на технологичния бранд Motorola е винаги да надгражда

...
Дългогодишна традиция на технологичния бранд Motorola е винаги да надгражда
Коментари Харесай

Гледайте на живо: Motorola представя новия moto g60 на българския пазар

Дългогодишна традиция на софтуерния бранд Motorola е постоянно да надгражда себе си, предоставяйки нови и налични технологии на потребителите. На 20-ти септември Motorola ще зарадва почитателите си, представяйки на онлайн събитие най-новото попълнение към moto G серията: впечатляващия moto g60 . Този път от Motorola България са решили да дават достъп до онлайн лаунча и на своите почитатели.

От софтуерната марка дават поръчка още веднъж да дават качество и ултрависока продуктивност, като по информация устройството ще работи с Android 11 и ще разполага с всичките му функционалности. Според други данни, новият moto g60 ще съдържа и висококачествена система от камери, с най-големия размер на пиксела на камерата на motorola до момента, както и голяма батерия, екран с висока периодичност на освежаване и ултра продуктивност, която, както останалите устройства на марката се чака да бъде подкрепена от мобилната платформа Qualcomm Snapdragon.

От марката споделят, че устройството, което занапред ще дебютира на българския пазар, съдържа голям брой новаторски функционалности – една от тях се чака да бъде режимът Dual Capture, който разрешава записване по едно и също време и със задната, и със селфи камерата, показвайки и заснемащия, и обекта на снимане, тъй че всички страни на историята да бъдат уловени едновременно.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР