Дългогодишен служител в маркетинговия отдел на ПФК Левски е бил

...
Дългогодишен служител в маркетинговия отдел на ПФК Левски е бил
Коментари Харесай

Служител от маркетинговия отдел на Левски пребит посред бял с железни палки

Дългогодишен чиновник в маркетинговия отдел на ПФК " Левски " е бил пребит грубо тази заран от двама незнайни нападатели с стоманени палки.  38-годишният Цветан Вълчев е бил ненадейно атакуван в непосредствена непосредственост до стадиона на футболния клуб в квартал " Герена ".

Сигнал за побоя бил подаден към 9.30 ч. сутринта, малко по-късно Вълчев е откаран в безсъзнание и с заплаха за живота в ИСУЛ. В ранния следобяд от болничното заведение оповестиха, че потърпевшият е пристигнал в схващане. Цветан Вълчев работи в маркетинговия отдел на " Левски " повече от 10 години, като е заемал разнообразни длъжности. Причините за нападението все още не са ясни. Междувременно ПФК " Левски " изрази възмущението си от бруталнот посягане в публична позиция.

" Ръководството и чиновниците на „ ПФК Левски “ АД са потресени от случая, разиграл се измежду бял ден на територията на стадион „ Георги Аспарухов “ на 21 август. Нашият сътрудник Цветан Вълчев беше грубо пребит от непознати към този момент лица и сега е в болница, където се поставят всички нужни грижи за стабилизирането му. Сигурни сме, че чиновниците на реда ще извършат всички нужни дейности, с цел да открият причинителите и подбудителите на този срамен и безчовечен акт. Уверени сме, че Цветан ще се възвърне бързо и ще бъде още веднъж измежду нас скоро! ", написа в позицията, оповестена на уеб страницата на футболния клуб.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР