Дългогодишен експерт в Комисията за енергийно и водно регулиране и

...
Дългогодишен експерт в Комисията за енергийно и водно регулиране и
Коментари Харесай

Промени по върховете в Енерго-Про, бивш шеф на КЕВР влиза в управата

Дългогодишен специалист в Комисията за енергийно и водно контролиране и даже неин началник за известно време Анджела Тонева става изпълнителен шеф в " Енерго-Про Варна ". Това излиза наяве от известие на сдружението за осъществени промени в мениджмънта, утвърдени от извършено Общо заседание на 21 септември. " Енерго-Про Варна " сплотяват електроразпределителното сдружение и доставчикът на ток в Североизточна България, търговец на електрическа енергия и други сдружения.

Тонева оглави енергийния регулатор /тогава ДКЕВР/ за няколко месеца през 2013 година след 13 години работа в комисията. След това бе консултант по енергийните въпроси на Пламен Орешарски, до момента в който бе министър председател, а в последните 2 години работеше като специалист в Института за енергиен маркетинг, откъдето към този момент е напуснала.

Досегашният основен изпълнителен шеф на  " Енерго-Про Варна " Момчил Андреев /преди това дълготраен началник на " Райфайзенбанк/ ще влезе в надзорния съвет на сдружението, като неговият пост се поема от грузинеца Георги Коршия, доскорошен изпълнителен шеф дружно със Стефан Абаджиев, оповестяват от компанията. Към момента надзорният съвет се състои от трима членове - Петър Милев, Рада Пеева и Властимил Оуржада и няма подадени съответните документи към Търговския указател за гласувано решение за смяна в надзорния съвет или за увеличението на състава му.

" Енерго-Про Варна " сплотяват електроразпределителното сдружение и доставчикът на ток в Североизточна България, търговец на електрическа енергия и други сдружения.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР