Дълго време вярвахме, че във Вселената хората са свързани с

...
Дълго време вярвахме, че във Вселената хората са свързани с
Коментари Харесай

Камъните за всяка зодия, които ще ви отърва от стреса

Дълго време вярвахме, че във Вселената хората са свързани с Космоса и звездите. И животът ни непосредствено зависи от местоположението на звездите и планетите. Минаха хилядолетия и ние към момента чакаме с неспокойствие идващите прогнози от изтъкнати астролози. Как да притеглим позитивната сила и благосклонността на висшите сили, по какъв начин да понижим напрежението и напрежението благодарение на камъни и благородни метали? Нека се потопим в мистичния свят на звездите и планетите.
ОВЕН
Активните, самоуверени и постоянно упорити Овни се стремят към разкош. При избора на бижута те отдават желание на класическите бижута със скъпоценни камъни. Астролозите предлагат на Овните да носят диаманти. Те носят шанс на Овена единствено когато е насочил мощната си сила в мирна посока. В противоположен случай силата на камъка работи против притежателя. Той успокоява прекомерно горещия характер и го учи да управлява прочувствените прояви.
ТЕЛЕЦ
За Телеца са подобаващи бижута със зелени камъни... Нека избере изумруд, сапфир, ахат, наследник топаз, малахит. Най-мощният амулет за майския знак е смарагд. Той оказва помощ да се резервира любовта и вярността, да се откри естетика, мъдрост, успокоение и изясненост на мозъка.
БЛИЗНАЦИ
Представителите на този знак избират скромни бижута, само че с автентичен дизайн. От скъпоценните камъни ахатът, изумрудът, перлата и берилът са положителни за Близнаци. Рафинирани перлена огърлица или стилни обеци носят обич и шанс, притегля светлина, благосъстояние и наслада и успокоение в живота.
РАК
Сред скъпоценните камъни, раците би трябвало да отдават желание на оникс, рубин, смарагд. Астролозите поучават този знак да носи рубин за максимален шанс. Той носи разцвет, благоденствие и успокоение на хората.
ЛЪВ
Силните, красиви и постоянно самоуверени Лъвове се нуждаят от камъни от слънчевия цвят: кехлибар, цитрин и жълто-зелени нюанси на перидот. Амбър поддържа силата и убеденост в личния им искра.
ДЕВА
Девите избират типичен, изтънчени бижута със сапфир, хризолитит. Те ще прибавят лекост и успокоение към живота ви..
ВЕЗНИ
Двойствеността на Везните диктува избора на камъни с истинска цветова палитра. Опалът, играещ във всички нюанси на дъгата, се стреми към естетика.
СКОРПИОН
Ярките и харизматични Скорпиони обичат красиви неща със специфична концепция и това е камъкът топаз. Той оказва помощ на Скорпионите да бъдат дейни и привлекателни, по-лесен взор върху живота, подарява жизненост и дарба да се отпуска.
СТРЕЛЕЦ
Стрелец незабавно се нуждае от украса с тюркоаз, лазурит или жълти цитрини. Последните оказват помощ на Стрелеца да остане душата на компанията: разтревожен, занимателен и комичен.
КОЗИРОГ
За да се отърват от настойчивото предпочитание да се намесват в живота на другите, астролозите поучават Козирозите да носят бижута с алени камъни или богата малина. Опалите би трябвало да се носят, когато наподобява, че няма излаз от обстановката.
ВОДОЛЕЙ
Свободните, невъздържано изобретателни и сантиментални Водолеи се нуждаят от аметист. Лилавият камък оказва помощ за централизация върху основното и успокоява несъразмерното любознание.
РИБИ
За Рибите е подобаващ аквамарин: той ще ускори интуицията и ще помогне да се поддържа баланс. Ясписът оказва помощ на Рибите да се върнат на земята, когато отиват прекомерно надалеч в фантазиите си. Хризолитът ще даде убеденост, когато представителят на знака се съмнява в личните си качества.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР