Дълго време в медиите се появяваше информация, че Анджелина и

...
Дълго време в медиите се появяваше информация, че Анджелина и
Коментари Харесай

Анджелина пусна в живота си нов мъж

Дълго време в медиите се появяваше информация, че Анджелина и Брад са подготвени да простят един на различен всичките обиди, да се помирят и да възобновят своите връзки. Вероятно, самите публицисти биха желали най-красивата двойка на Холивуд да не остава в предишното. Сега обаче към този момент знаем сигурно - не би трябвало да се надяваме на възобновяване на фамилията. Първоначално публицистите непрекъснато тръбяха, че Пит има разказ с младата актриса Ела Пернел, а в този момент обикалят клюки, че той е хвърлил око на звездата от "Игра на тронове " Емили Кларк.

Анджелина Джоли също реши да стартира нови връзки. Наскоро медиите писаха, че тя ще се омъжва за арабски милиардер, а в този момент се оповестява, че актрисата се среща с режисьор от Камбоджа. Те в действителност са били засичани дружно много пъти. Говори се, че 38-годишният Прач Ли е покорил сърцето на хубавицата безусловно още на първото им запознанство. Те са се видели за първи път на снимачната площадка на "Първо те убиха моя татко ", в който се споделя за всеобщите убийства в Камбоджа. Източник споделя, че този мъж е тъкмо това, от което има потребност Анджелина.

Те се разбирали единствено с една дума, имат доста общи ползи и проблеми. Те имат доста общо между тях, което не можеше да се каже за връзките на актрисата с Брад. Мъжът се е родил по време на страшните времена на ръководството на алените кхмери, по-късно неговите родители са съумели да избягат в Съединени американски щати. Именно по тази причина двамата с Джоли имат толкоз доста общи тематики.

Той също ѝ е посочил своята татковина и локалните забележителности. Двойката неведнъж е била забелязвана дружно на мероприятия, проведени от камбоджанската диаспора в Съединени американски щати. Източник споделя, че актрисата в никакъв случай не е била толкоз щастлива, откогато се е разделила с Брад Пит. Мъжът също взел под своето крило нейния максимален наследник Мадок, който е родом от Камбоджа.

Той на процедура му е станал татко, по тази причина Анджелина била доста щастлива. Нито Прач Ли, нито Джоли към този момент не удостоверяват тази информация. Въпреки това, даже нейните фенове са забелязали позитивните промени в настроението на актрисата напоследък. Изглежда, че персоналният живот на звездата стартира да се подрежда, което не може да се каже за Брад Пит. Приятели споделят, че той води монашески метод на живот и на открито при хората върви единствено тогава, когато би трябвало да посети лекар-специалист.

Източник описа, че той живее покрай Анджелина и децата, само че с някогашната си не поддържа връзка. Децата идват при него по няколко пъти в седмицата. Те поддържат връзка единствено в рамките на дома му. Наскоро артистът се опита да вкара в ред персоналния си живот. На благотворителен търг той се опита да купи среща с Емили Кларк, само че по-успешен участник в аукционна измъкна срещата под носа му.

източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР