Дълго време в медиите се появяваше информация, че Анджелина и

...
Дълго време в медиите се появяваше информация, че Анджелина и
Коментари Харесай

Брад Пит се изяжда от яд! Анджелина пусна в живота си нов мъж

Дълго време в медиите се появяваше информация, че Анджелина и Брад са подготвени да простят един на различен всичките обиди, да се помирят и да възобновят своите връзки. Вероятно, самите публицисти биха желали най-красивата двойка на Холивуд да не остава в предишното. Сега обаче към този момент знаем сигурно - не би трябвало да се надяваме на възобновяване на фамилията.
Първоначално публицистите непрекъснато тръбяха, че Пит има разказ с младата актриса Ела Пернел, а в този момент обикалят клюки, че той е хвърлил око на звездата от " Игра на тронове " Емили Кларк.


Анджелина Джоли също реши да стартира нови връзки. Наскоро медиите писаха, че тя ще се омъжва за арабски милиардер, а в този момент се оповестява, че актрисата се среща с режисьор от Камбоджа. Те в действителност са били засичани дружно много пъти.



Говори се, че 38-годишният Прач Ли е покорил сърцето на хубавицата безусловно още на първото им запознанство. Те са се видели за първи път на снимачната площадка на " Първо те убиха моя татко ", в който се споделя за всеобщите убийства в Камбоджа.


Източник споделя, че този мъж е тъкмо това, от което има потребност Анджелина. Те се разбирали единствено с една дума, имат доста общи ползи и проблеми. Те имат доста общо между тях, което не можеше да се каже за връзките на актрисата с Брад.


Мъжът се е родил по време на страшните времена на ръководството на алените кхмери, по-късно неговите родители са съумели да избягат в Съединени американски щати. Именно по тази причина двамата с Джоли имат толкоз доста общи тематики. Той също ѝ е посочил своята татковина и локалните забележителности.


Двойката неведнъж е била забелязвана дружно на мероприятия, проведени от камбоджанската диаспора в Съединени американски щати. Източник споделя, че актрисата в никакъв случай не е била толкоз щастлива, откогато се е разделила с Брад Пит.


Мъжът също взел под своето крило нейния максимален наследник Мадок, който е родом от Камбоджа. Той на процедура му е станал татко, по тази причина Анджелина била доста щастлива.

Нито Прач Ли, нито Джоли към този момент не удостоверяват тази информация. Въпреки това, даже нейните фенове са забелязали позитивните промени в настроението на актрисата напоследък.

Изглежда, е персоналният живот на звездата стартира да се подрежда, което не може да се каже за Брад Пит. Приятели споделят, че той води монашески метод на живот и на открито при при хората върви единствено тогава, когато би трябвало да посети лекар-специалист.


Източник описа, че той живее покрай Анджелина и децата, само че с някогашната си не поддържа връзка. Децата идват при него по няколко пъти в седмицата. Те поддържат връзка единствено в рамките на дома му.


Наскоро артистът се опита да вкара в ред персоналния си живот. На благотворителен търг той се опита да купи среща с Емили Кларк, само че по-успешен участник в аукционна измъкна срещата под носа му.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР