Дълго време милионите фенове на компютърната игра League of Legends

...
Дълго време милионите фенове на компютърната игра League of Legends
Коментари Харесай

League of Legends скоро и с мобилна версия

Дълго време милионите почитатели на компютърната игра League of Legends недоумяваха за какво магазините за приложения бълват какви ли не разновидности на емблематичната игра, само че не и истинска нейна версия.

Създателят на играта Riot Games дълго отхвърляше да сътвори мобилен формат на играта, само че наподобява, че откакто компанията бе закупена от китайския холдинг Tencent Holdings Ltd нещата бързо са се трансформирали.

Вчера Reuters заяви, че Riot Games фактически работят по мобилна версия на League of Legends, която може да се появи в App Store и Гугъл Play още преди края на тази година.

Решението най-вероятно е подбудено от желанието на Tencent да покачат облагите си от League of Legends, които предходната година спаднаха с 21% по отношение на 2017 година и донесоха на холдинга доход от към 1.4 милиарда $.

Това не значи, че мобилната версия на LoL ще бъде платена - сходни данни за момента не се загатват. Възможно е Tencent да разчитат на доходи от реклами или от спомагателни покупки в самата игра, които по този начин или другояче са много добър източник на средства за основателите й. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР