Дълго време ЕС гледаше на Северен поток 2 като на

...
Дълго време ЕС гледаше на Северен поток 2 като на
Коментари Харесай

Председателят на ЕК заговори за твърда реакция срещу Русия в светлината на Северен поток 2

Дълго време Европейски Съюз гледаше на " Северен поток 2 " като на стопански план, само че в действителност той е политически план, може би преди всичко. Това счита ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, написа в. " ".
По думите ѝ, отстъпчивата позиция на Европа освен не е направила държанието на Москва по-конструктивно, само че е дала отрицателен резултат.
 „ Ди Цайт “: Германия е предложила на Съединени американски щати договорка по „ Северен поток-2 “ „ Ди Цайт “: Германия е предложила на Съединени американски щати договорка по „ Северен поток-2 “
Германското министерство на финансите е предложило на Съединени американски щати през август да финансира построяването на терминали за доставка на полутечен при...
" Убедена съм, че това е и мощно политически план. Но държанието на Русия не се усъвършенства и даже се утежнява. Надеждата, че с помощта на този газопровод ще има прогрес в връзките ни, понижава. Русия не счита да трансформира държанието си поради построяването на тази инфраструктура. Затова би трябвало да реинтегрираме тази тематика в по-широкия подтекст на връзките ни с Москва ”, сподели Фон дер Лайен в изявление за LesEchos.
В последните дни в Европа още веднъж се чуха апели за прекъсване на плана като глоба против Москва поради против съветския опозиционер.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР