Дълго време Джордж Клуни беше един от най-желаните холивудски ергени.

...
Дълго време Джордж Клуни беше един от най-желаните холивудски ергени.
Коментари Харесай

Джордж Клуни откровено за брака си с Амал

Дълго време Джордж Клуни беше един от най-желаните холивудски ергени. През 2014 година той се раздели с тази купа, с цел да се ожени за адвокатката по правата на индивида Амал Аламудин.
 Джордж Клуни, Амал Клуни и следващото пояснение в обич на артиста
Признанието на Джордж Клуни за Амал

Всеки желае да чуе тези думи

От тогава до момента той не е спирал да засвидетелства любовта си към нея и да ѝ благодари за метода, по който е трансформирала живота му.

След броени дни, на 6 май, той ще навърши 60 години. Каква е равносметката му за брака и трансформирало ли се е отношението към дамата на живота му.

Носителят на Оскар счита Амал за невероятна и има вяра, че е блъснал джакпота с нея. " Той постоянно е мечтал за сродна душа, само че се съмняваше, че ще я срещне. Но когато се появи Амал, всичко се промени ", споделя източник на US Weekly, непосредствен до двойката.

Според него нещата не постоянно са вървели безпрепятствено, само че връзката на Джордж и Амал е доста постоянна сега. Двамата си разпределят отмерено грижите за тригодишните близнаци Ела и Александър. " Той е доста предан и обичащ ", отбелязва източникът.

Що се отнася до разширението на фамилията им, Клуни не изключва изцяло опцията за още едно дете. И макар че това му наподобява " малко евентуално ", то не е невероятно.
 Джордж Клуни, Ела, Александър и по какъв начин се майтапи артистът с близнаците
Какъв татко е Джордж Клуни

Със сигурност - огромен шегобиец

" Той е удовлетворен от това, което има, както и Амал ", споделя източникът, само че в действителност обстановката е " в никакъв случай не казвай в никакъв случай. "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР