Дълго време Анджелина Джоли успешно съвместяваше работните си ангажименти в

...
Дълго време Анджелина Джоли успешно съвместяваше работните си ангажименти в
Коментари Харесай

Думите на Анджелина Джоли за Израел, които ядосаха баща й

Дълго време Анджелина Джоли сполучливо съвместяваше работните си задължения в региона на киното с ролята си на дипломат на благосклонност към Организация на обединените нации, от която се отдръпна през 2022 година През 20-годишния си стаж тя е посещавали един от най-бедните региони по света и нееднократно е била тук-там с военни спорове. Затова изцяло разбираемо мнозина чакаха позицията й за войната сред Израел и Хамас и протичащото се в Ивицата Газа.
 Селена Гомес и отрицателните реакции след позицията й за спора сред Израел и Хамас
Селена Гомес - следващата ненавиждана поради спора сред Израел и Хамас

Грешният ход, с който разгневи милионите си почитатели

Реакцията на актрисата обаче много закъсня. Близо месец след началото на военния спор тя разяснява в Instagram, че както доста други хора по света, и тя е прекарала последните седмици " болна и ядосана " поради терористичните атаки в Израел и гибелта на толкоз почтени жители и чудейки се по какъв начин ще е най-добре да помогне.

Тя насочва молба за неотложно и безвредно връщане на всеки пленник, както и за всички фамилии, които носят " невъобразимата болежка " от загубата на своите най-близки. Най-вече се моли за всички убити деца и тези, които са останали сираци.

Анджелина Джоли дефинира протичащото се в Израел като " терористичен акт ". Но не може да подмине и почтените изгубени животи след бомбардировките над линията Газа и обстоятелството, че доста хора са останали без вода, храна и главното човешко право да потърсят помощ и да станат бежанци.

Актрисата разяснява, че поради своята 20-годишна работа с бежанци, фокусът й е върху всичко хора, които страдат от една или друга форма на принуждение. А в Газа живеят над два милиона души, които повече от две десетилетия за жертва на блокади и принуждение. Тя дефинира възбраната на доставки на филантропична помощ, вода и гориво като наказание за хората и упрекна Израел в нарушаване на интернационалното право. И завършва с думите, че цени еднообразно живота както на израелците, по този начин и на палестинците.

Думите й провокираха разнопосочни реакции в обществените мрежи. А дни по-късно те станаха обект на рецензия и не от кого да е, а от самия й татко. Джон Войт си разреши обществено да разкритикува щерка си, публикувайки видео в обществените мрежи. В него той декларира, че анти-израелските постове на щерка му са " неистини " и " израелската войска би трябвало да отбрани своята земя ".

84-годишният артист бе прям, че е доста отчаян от известната си щерка, която, както много други хора " няма схващане за Божията чест, Божиите истини ". Разочарован е и от това, че щерка му не схваща, че задачата на Хамас е " да унищожи земята на евреите ". 

Войт приказва за " нечовешкия гнет ", който е извършен върху, върху " почтени бебета, майки, татковци, баби и дядовци ". Той явно не е съгласен с мнението на тези, които считат, че израелците са казусът. Говори и за големи суми пари, давани на палестинците, които те са трансформирали в оръжие против израелците.
 Бела Хадид след дългото безмълвие - страхът не е алтернатива за спора сред Израел и Хамас
И Бела Хадид проговори за протичащото се в линията Газа

Дължи го на палестинците

" Народът на Израел се грижи за хората. Те обичат и ценят. Нещо, което тези животни не схващат. Справедливостта ще възтържествувa ", безапелационен е бащата на Анджелина Джоли. Той държи и на разграничаване на дейностите на организацията Хамас, която, по думите му, унищожава собствения си народ. Публикуваната позиция на Джон Войт събра десетки хиляди лайкове, а дали с щерка му са влезнали и в пряк спор по тематиката, с изключение на задочния в интернет пространството, можем единствено да допускаме.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР