Дълго тиражираните слухове, че Слави Трифонов ще купува телевизия Евроком,

...
Дълго тиражираните слухове, че Слави Трифонов ще купува телевизия Евроком,
Коментари Харесай

Слави Трифонов отказал да купи Евроком за баснословна сума, залага на друга тактика

Дълго тиражираните клюки, че Слави Трифонов ще купува телевизия " Евроком ”, се оказаха единствено клюки, твърди Lupa.bg. Шоуменът с политически упоритости нямала желание да придобива цяла телевизия, а единствено пакет ефирно време в малко известната TV1, благосъстоятелност на неговия другар Румен Ковачев.

Според непотвърдена информация двамата към този момент са разговаряли, само че няма данни да са постигнали съответна сделка.

Причината Трифонов да не посегне към цяла ефирен канал, а единствено към порция от ефира, е повече от прозаична – неналичието на задоволително финанси. Слави се отказал да придобие " Евроком " поради голямата цена, поискана му за собствеността й - 12 милиона евро.

На този декор сериозната инвестиция за придобиването на телевизия ще е извънредно сложна за възвръщане, което прави разновидността неприветлив.

Много по-изгодно за Слави Трифонов е да закупи в дълготраен проект ефирно време в настояща телевизия, в която да развие свое шоу с политически нюанси плюс няколко плана със обществена устременост, които да са трамплин за политическата му групировка. Партията на Трифонов най-вероятно ще се споделя " Промени тази страна ”, а не " Няма такава страна ".
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР