Дълго търсих правилната песен, която да даде начало на самостоятелната

...
Дълго търсих правилната песен, която да даде начало на самостоятелната
Коментари Харесай

Елия се раздели с 4 Magic

„ Дълго търсих вярната ария, която да даде начало на независимата ми кариера, а това може би беше неточност... Защото когато правиш изкуство не би трябвало да търсиш, а да изживяваш и да го изразяваш. “

Това споделя очарователната Елия Тодорова, която почитателите на хитовата поп музика познават като Елия от 4 Magic. Сега изящната Елия прави стъпка напред и е подготвена с първи авторски план, основан в партньорство с друга огромна музикална звезда- Павел Николов (Pavell & Venci Venc).

Новата ария на Елия Тодорова се споделя „ Облак “, а самата изпълнителка влага прочувствен заряд в текста и заглавието. Облакът символизира човешките емоции-понякога буреносни, от време на време мрачни и без слънце, а от време на време бели и положителни.

С миксът сред поп музика и джаз (в записа саксофонът е изпълнен онлайн от Гален Николов) „ Облак “ е с много по-различно звучене от това, което феновете на 4 Magic са привикнали да слушат. Елия Тодорова е подготвена да поеме този риск и признава, че не инцидентно „ Облак “ е изборът й за старт в соло кариерата. Новата ария я разказва съвършено в човешки проект и разпростира в доста по-голяма степен креативния й капацитет.

„ Толкова доста се отъждествявам на тази ария, че я чувствам като част от мен. Все едно ме е чакала, с цел да пристигна в точния миг. Искам откакто чуят „ Облак “ хората да погледнат към небето да се замислят за своите страсти, за това, което изпитват и което споделят с близките в всекидневието. Нека да се замислим дали не „ скриваме слънцето “ навръх обичаните си хора или напротив-даваме им свободата да летят. “ 

С „ Облак “ Елия Тодорова освен започва независима кариера, само че и дава поръчка за мини албум с авторски песни. Талантливата изпълнителка не крие, че множеството от тях са основани по нейни текстове, споделяйки другата й огромна страст-писането. „ Много съм прочувствена и постоянно нося тетрадка в себе си.- издава любимката на близо 60 хил почитатели в Instagram – Една от креативните ми фантазии е да издам стиховете си в брошура. Може би и това ще се случи, само че първо ще чакам с неспокойствие реакцията към музиката и текста на „ Облак “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР