Дълго обсъжданата битка за обединяване на титлите в тежка категория

...
Дълго обсъжданата битка за обединяване на титлите в тежка категория
Коментари Харесай

Хърн: Битката между Джошуа и Паркър е много близо

Дълго обсъжданата борба за сливане на купите в тежка категория в света на бокса сред британеца Антъни Джошуа и новозеландеца Джоузеф Паркър може да бъде оповестена в идващите две седмици, съгласно промоутъра на "Ей Джей " Еди Хърн.

Хърн съобщи, че има късмет промоутъра на Паркър Дейвид Хигинс да лети до Лондон през идната седмица, с цел да се съумеят да завършват договорката за борба през март или април.

Има и договаряния с първенеца на WBC Дионтей Уайлдър, само че неговите условия са били в пъти повече от това, което са желали от лагера на Паркър.

"В момента има две съвършени борби за Джошуа - Паркър и Уайлдър. Евентуална среща с Уайлдър е невъзможна към този миг поради това, което желаят, само че борбата с Паркър е доста близо ", съобщи Хърн.

Джошуа за последно бе в деяние предишния месец, когато резервира международните си трофеи на IBO, WBA и IBF, откакто завърши в 10-ия рунд посредством механически нокаут наложителния кандидат Карлос Такам в Кардиф, Уелс. Паркър също направи наложителна отбрана в последната си борба, а в нея той надви над Хюи Фюри посредством противоречиво съдийско решение през септември в Манчестър, Англия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР