Дълго коментираното по света събитие – вече е факт. Принц

...
Дълго коментираното по света събитие – вече е факт. Принц
Коментари Харесай

Принц Хари се закле през сълзи във вярност на Меган

Дълго коментираното по света събитие – към този момент е реалност. Принц Хари и Меган се венчаха пред Бога в църквата ”Сейнт Джордж ”. Те бяха оповестени за брачен партньор и брачна половинка от кентърбърийския архиепископ Джъстин Уелби. Прел олтара принц Хари се развълнува и сълзи потекоха от очите му.
Меган дойде в църката в снежнобяла рокля без дантела и 5-метров воал от тюл. Тя е дело британската дизайнерката Клер Уейт Kелър, която работи за " Живанши ". Това бе една от изненадите, защото наблюдаващи залагаха на друга фешън къща.

Пред църквата с коли дойдоха първо майката на Меган Маркъл - Дория Регланд. Веднага след нея дойдоха и принц Чарлза и Камила. Минути след тях в " Ролс ройс " пристигнаха и кралица Елизабет II и принц Филип.

Минути преди да се появи Меган в църквата влязоха шаферите – всички бяха деца, измежду които принц Джордж и принцеса Шарлот, племенничките на Хари. Катрин влезе с тях за ръка в църквата.

Принц Хари и принц Уилям във военни униформи стопираха пред църквата с черен " Мерцедес ".

Броени минути преди този момент започнаха да дойдат членовете на кралското семейство.

Британският принц Хари и американската актриса Меган Маркъл се ожениха пред повече от 600 посетители в Уиндзорския палат. Церемонията следваше традициите на монархията, чиято история стартира от 1066-та година. Появата на Меган Маркъл в консервативните обичаи се смята за разчупване на леда в стила на новото време.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР