Дългите и здрави бракове в Холивуд са изключение, но не

...
Дългите и здрави бракове в Холивуд са изключение, но не
Коментари Харесай

Тайната на Хю Джакман за дълъг и щастлив брак

Дългите и здрави бракове в Холивуд са изключение, само че не и при Хю Джакман. Той и брачната половинка му Дебора-Лий Фърнес са дружно към този момент 23 години.Джакман и Дебора се женят на 11 май 1996 година, когато тя е на 40, а той на 27 година Но каква е рецептата за дълъг и благополучен брак.

Хю споделя, че без подозрение честността е най-важното нещо в една връзка. От самото начало двамата са били почтени един към различен и по този начин всеки е можел да бъде себе си.

" Хората приказват за фамилиарност и имат вяра, че става дума за спалнята ", споделя Джакман - " Разбира се, че това играе роля, само че интимността в действителност е опцията да споделяте всичко - положителното, неприятното, страховете, триумфите. "

Фърнес и Джакман се срещат на фотосите на тв сериала " Correlli " и се влюбват. Двамата имат 18-годишен наследник Оскар и 13-годишна щерка Ава. Джакман постоянно е подчертавал, че най-важно за него е фамилията. Любимото му време, прекарано със фамилията е, когато отидат в своята провинциална къща, седнат край огъня и пекат маршмелоус.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР