Дълги опашки за олио на ниска цена се извиха пред

...
Дълги опашки за олио на ниска цена се извиха пред
Коментари Харесай

Стана ясна причината за смъртта на мъжа, починал на опашка за олио в Бургас

Дълги опашки за олио евтино се извиха пред хипермаркетите в страната през съботния ден. В доста магазини се стигна до конфликти сред клиенти и грозни подиуми. В Бургас 77-годишен мъж умря, до момента в който се реди.

Вече е ясна повода за неговата гибел. От правосъдна медицина оповестиха, че мъжът е умрял от тромбоемболия, запушвания на кръвоносните съдове на сърцето и белия дроб.

Ако в съботната заран пред злощастния магазин в Бургас имаше опашка от 1000 души, то през днешния ден е умерено. Опашки няма и пред обектите на веригата хипермаркети в София, споделя bTV.

Въпросната марка олио, чиято промоция провокира опашките и нервността, липсва по рафтовете, а в два магазина в Бургас олиото изцяло липсва от рафтовете без значение от цената.

Вицепремиерът свика незабавна среща със зърнопроизводителите. И разгласи, че няма причина за напрежение.

След напрежението за олио в цялата страна, страна и производители се събраха, с цел да обсъдят цените на пазара. Министърът на стопанската система бе безапелационна, че олио има и не съществува никаква заплаха от недостиг по щандовете.

А опашките за олио провокираха доста занимателни мнения в обществените мрежи. Вече на хората, презапасили се с олио им викат " олиогарси “.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР