Дълги опашки се извиха пред хипермаркет в Перник тази нощ.

...
Дълги опашки се извиха пред хипермаркет в Перник тази нощ.
Коментари Харесай

Напрежение посред нощ: Навалица от хора за евтини банани и салами в пернишки хипермаркет

Дълги опашки се извиха пред хипермаркет в Перник тази нощ. Причината е, че верига магазини пусна шокова промоция в часовия диапазон от 22:30 до 02:30ч. Вместо по това време да спят, перничани се редят на километрични опашки и чакат с часове с цел да напазаруват артикули от магазина с цели 70% понижение. Цялата шопиг фикс идея ще трае до края на деня (25 август). Вероятно повода за огромните понижения е поради предсотящото отваряне на различен огромен хипер маркет в града.



В групата  последваха десетки коменатри и рецензии, поради очевидното неспазване на противоепидемичните ограничения и неналичието на отдалеченост по време на пандемия. Ето и част от коменатрите на хората в обществените мрежи. Публикуваме без редакторска интервенция.  

Диана Зафирова

Ако при водната рецесия имаше толкоз хора на митингите, колкото в този момент пред " Кауфланд ", чудеса щяхме да създадем. Нямаше да остане нито един ненаказан, само че всички бяхте на работа или доста заети.Спомняте ли си, перничани? Аз помня!

Елица Арнаудова

" Изключително мъдро, отлично! " Ние - учениците, ще " учим " онлайн (НЕ ПАК, А ОТНОВО). Ние ще си вадим очите пред компютрите. Ще учим химия, биология, математика... ОНЛАЙН!?!?!? Ще си опропастяваме най-хубавите години в това - да си висим у дома, вместо да си живеем живота като естествените деца, да вървим на учебно заведение (Защото никой няма да ни върне тези години назад, а в този момент е времето ДА ЖИВЕЕМ).
 По-строги противоепидемични ограничения в Пернишко По-строги противоепидемични ограничения в Пернишко
Затягат контрола по съблюдаване на противоепидемичните ограничения на територията на област Перник, предава БНР. На свиканото от регионалния упра...

Даде ни се опция да отидем за 5 дни на лагер, а за какво ли си помислихме, че ще стане и няма отново да ни излъжат?!? (Реторичен въпрос, де) Естествено - анулираха го! Ще се въздържа от още мнения, тъй като ще има МНОГО ОБИДНИ ЕПИТЕТИ!

Таааа... В същото време... Какво се случва ли!? Ми, цялостен Перник се е сбутал в един магазин! Заради някаква глупава ликвидация! (В същото време, ние даже на учебно заведение не можем да вървим!? Аз да го кажа за 10 път) Единствената ликвидация, до която съм сигурна, че ще стигнат всички, е КОВИД19. Но... Айде... От мен да мине: 3, 4! Първите 10 ще получат и тоалетна хартия!

Абсолютна дивотия, безспорна!!!



Александра Атанасова
 Как да плануваме покупките си по-добре, с цел да пестим пари? Как да плануваме покупките си по-добре, с цел да пестим пари?
През тази година се чака инфлация, която съществено да ни удари по джобовете. Цените на стоките от първа нужда порастват, а това те...

Не мога да преценява, хората ли са отговорни, че за едната промоция се бутат като стадо или екипът на магазина, че провежда сходни разпродажби по време на пандемия. Не е обикновено, не е...

Radoslav Yankov

Не разбирам и не поддържам цялата тази подигравка, само че не мога и да укори бабите и дядовците, пенсионерите с по 280-300лв. пенсия които мизерстват и ежемесечно се лишават от храна с цел да оцелеят финансово. Храна която и на тях им се желае да хапнат само че си я разрешават прекомерно рядко в тази скапана страна за която са работили цялостен живот с цел да получат на края по 280-300лв. пенсия.

Milenaa Todorova

Народа кьорав, тъп и безумен!!! Това в този момент му би трябвало да се фрасне една солена санкция и всичко да се завършва!!! Възмутена съм от това какъв брой елементарен народ има в този град. Заради някакво понижение си рискуват здравето!!! Без думи съм просто!!!

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР