Дълги години първото, за което се сещаме, когато чуем името

...
Дълги години първото, за което се сещаме, когато чуем името
Коментари Харесай

Непознатата страна на Камила Паркър

Дълги години първото, за което се сещаме, когато чуем името Камила Паркър, е дамата, която раздели принц Чарлз и принцеса Даяна. Съпругата на бащата на Уилям и Хари извървя дълъг път в кралския двор, по който реализира най-голямата си победа - да успее да се избави значително от напълно отрицателния имидж, който имаше при започване на брака си.

На 17 юли Камила Паркър навърши 72 години. По този мотив след броени дни ще бъде излъчен филмът " Истинската Камила ". В него се наблюдава животът на херцогинята оттатък облика на " любовницата на принц Чарлз ". Ето няколко акцента от него, както и други малко известни обстоятелства за нея.

Според основателите на кино лентата, той е една отлична опция да забележим Камила, такава, каквато не е могла да ни се показа до момента - блага, дружелюбна и доста земна.
 Снимка 434860

С годините тя се трансформира в образец за матриархат в кралския двор и е огромна опора на младите фамилии на принцовете Уилям и Хари . Те имат мощна прочувствена връзка с нея, въпреки и да е заела мястото на тяхната биологична майка и мнозина да я упрекват за гибелта й. Което е явен знак, че Камила има с какво да ги завоюва.

Чарлз и брачната половинка му пък не пропущат опция да покажат на всички, че са в естетика и се обичат по този начин, както и преди няколко десетилетия . Те се държат за ръце, прегръщат се, смеят се и танцуват дружно. И през днешния ден никой не го счита за недопустимо. Дори е сладко.
 Снимка 434861

Освен Чарлз, Камила доста обича и кучетата. През 2011 година тя осиновява първия си джак ръсел, а скоро по-късно и втори. Също по този начин подкрепя и разпространява активността на организации, които се грижат за четириногите.

Но това надалеч не е единствената благотворителна активност, с която се занимава. Камила е патрон на над 90 организации и акции , свързани със опазването на здравето, образованието и разнообразни обществени действия.
 Снимка 434863

И като заговорихме за обучение, госпожа Паркър несъмнено има с какво да се похвали. Учила е в Съсекс, Кенсингтън, Швейцария и Париж, написа Reader`s Digest.

Освен знанията, херцогинята има и едно друго качество, което й оказва помощ с лекост да прави своите отговорности - тя е добър оратор . Независимо от тематиката, без значение от мотива и обстановката, Камила знае какво да каже и по какъв начин да бъде център на внимание.
 Снимка 434859

Но това несъмнено не е нейната цел. Aко зависи от нея, брачната половинка на принц Чарлз би прекарала целия ден в нейната градина. Тя обича всевъзможни интензивности навън. Обича и да си поизцапа ръцете , което значи, че има доста общи тематики със снаха си Кейт Мидълтън, която също е запалена по градинарството.
 Кейт Мидълтън, Камила Паркър и тайната война посред им
Тайната война на Кейт Мидълтън и Камила Паркър

Защо не се обичат херцогините

Както обича да е покрай земята, по този начин обича да бъде и над нещата. Но не в дословния смисъл, тъй като ненавижда да лети със аероплан. Но пък си умира да се надсмива на всичко, най-много на себе си. Дори от време на време би трябвало да се ущипе, с цел да спре да се смее.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР