Дългата коса изисква много грижи, но пък ви дава безброй

...
Дългата коса изисква много грижи, но пък ви дава безброй
Коментари Харесай

Лесни и ефектни прически с диадема

Дългата коса изисква доста грижи, само че пък ви дава безчет благоприятни условия за красиви прически. Ластици, фиби, шноли, панделки, щипки и ленти за коса са нужда за дамите с по-дълга и буйна грива. Практичен аксесоар, който като че ли остана позабравен през последните години, е диадемата. Тя е комфортна за носене, тъй като красиво прибира косата и оставя лицето намерено. Ако сега бретонът ви има странна дължина и ви нервира, най-лесно ще го приберете с диадема. Израсналите корени също няма да личат, когато сложите диадема. Така печелите малко в допълнение време преди визитата при фризьорката. Изборът е голям - диадемата стои добре без значение дали е направена от пластмаса, метал, кожа, дали е изчистена или покрита с орнаменти. Дамите с къса коса могат да се възползват от преимуществата на този аксесоар, само че с една забележка - избягвайте прекомерно необятните диадеми.

При класическия вид за носете на диадема бретонът е напълно прихванат. Можете да отделите няколко кичура и да ги тупирате леко в корените за спомагателен размер. Малко по-нестандартен вид е да сложите диадемата над бретона, само че по този начин няма да откриете челото си. Аксесоарът наподобява добре както с елегантни рокли и костюми, по този начин и с елементарна тениска и дънки.

Любими на Даяна и Кейт Мидълтън

Тиарата от епохи е непокътнат знак на кралското семейство. Сред обичаните бижута на Лейди Даяна е диамантена и перлена тиара, носеща звучното име Cambridge Lover’s Knot. Диадемата обаче се оказва прекомерно тежка, по тази причина Принцесата на народа постоянно я заменя с по-леката Spencer Tiara, наследена от фамилията й. Кралската тиара на Даяна се връща в частната сбирка на кралица Елизабет II след развода, а през днешния ден на някои публични събития емблематичната диадема краси дукесата на Кеймбридж Кейт Мидълтън.

Опасна суетност

Прекалената суетност може доста елементарно и напълно безусловно да ви докара главоболие. Ако имате навика да пристягате косата си на здрава конска опашка, това може да докара до изненадваща болежка. Причина за това е мощното обтягане на кожата на главата, по тази причина сега, в който усетите дискомфорт, пуснете косата да пада свободно. Болката ще изчезне в границите на половин час. По същия метод въздействат стегнатите плитки, ленти за коса, диадеми и шапки, даже тежките обеци. Не е нужно дамите с по-чувствителна кожа да не помнят за обичаната прическа или аксесоар за коса, стига конската опашка да е хлабава, а диадемата да не е прекомерно впита.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР