Дълбоко във всеки човек се спотайват някои скрити желания. Зодиакалните

...
Дълбоко във всеки човек се спотайват някои скрити желания. Зодиакалните
Коментари Харесай

Скритите желания на всяка зодия: Кой какво иска повече от всичко на света

Дълбоко във всеки човек се спотайват някои скрити стремежи. Зодиакалните знаци могат да кажат доста за даден човек в това отношение. Те са в положение да ни разкрият неговия темперамент, усещания или копнежи. Всяка зодия пази своето най-съкровено и надълбоко предпочитание, за което не би се спряла пред нищо на света.

Нека забележим какви са скритите стремежи на всяка зодия?

Овен

Овенът има потребност да бъде водач и да реализира огромни триумфи. Неговото прикрито предпочитание е постоянно да бъде в центъра на вниманието.

Овните са родени водачи, обичат приключенията и дават всичко от себе си, с цел да реализиран това, към което се стремят. Нищо не може да спре тяхната увереност. Със своята добрина и съчувствие Овните карат другите да ги следват и са отлични предводители.

Телец

Те желаят сигурност във всички области на живота си. Телецът обича да следва, а не да води.

Представителите на тази зодия са доста положителни в бизнеса и финансите, защото са внимателни хора, а също и доста лоялни. Телецът може да бъде добър финансов консултант, на който можете да разчитате за взимането на съвършените финансови решения.

Близнаци

Те желаят познания и нов опит. Близнаците имат жадност за познание, което в никакъв случай не е изцяло задоволено и те в действителност се радват да опитат нови неща.

Приключенски настроени хора, доста умни и изобретателни, което им разрешава да се приспособяват бързо към всяка обстановка. Те са нетърпеливи да поемат нови провокации и да обикалят света. Близнаците са цялостни с сила и са подготвени да одобряват всяко предизвикателство. Понякога избират самотата да се впускат в самоанализ.

Рак

Те желаят да бъдат свободни и необуздани във всички сфери на живота. Истинската независимост постоянно е в мислите на Рака и те няма да се спрат пред нищо, до момента в който не я доближат.

Раците желаят независимост – в прочувствено, финансово отношение и в любовта. Те са измежду най-верните знаци. Не обичат веригите, нищо не може да ги върже, родени са да летят и го вършат. Понякога са и срамежливи и чувствителни, което ги прави несигурни. Ракът има високи цели и извънредно добра вътрешен глас.

Лъв

Лъвовете желаят непрекъсната признателност, жадуват за хвалба и почитание.

Те са амбициозни и уверени в себе си хора, които си слагат огромни цели и няма да се спрат пред нищо, с цел да ги реализиран. Обичат да управляват и да държат всяка обстановка под собствен надзор. Състрадателни и грижовни, само че и доста чувствителни към силите към тях. Те дават на хората доста шансове и оправдават упованията им. Обичат да бъдат хвалени за достиженията, това ги прави удовлетворени. Ако не ги оценявате, те намират това  за жестоко.

Дева

Повече от всичко на света Девите се нуждаят от обич и топлота.

За Девите любовта е опиат. Те го популяризират и го получават, където и да отидат. Изключително надеждни и непрекъснати, лоялността е най-важна за тях. Девите са доста умни и това им разрешава много елементарно да реализират задачата си. Хората постоянно ги подценяват, тъй като наподобяват студени, само че в действителност са цялостни с обич и най-много копнеят за такава. Изключително са благи и обичливи.

Везни

Везните не желаят нищо друго с изключение на същинска изясненост и баланс в живота.

Когато всичко е в съвършен баланс, Везните са щастливи. По своята природа са миролюбиви и се пробват да заобикалят спорове, когато е допустимо. Те не са доста общителни и не обичат доста завършения и разходки под луната. Често се усещат комплицирани и не могат да вземат верните решения. Везните обичат яснотата, тъй че заобикалят всичко, което може да докара до дисбаланс или комплициране в живота им.

Скорпион

Тяхното прикрито предпочитание е да потвърждават, че всички бъркат и да реализират триумф там, където другите са се провалили.

Скорпионът е извънредно съдбоносен и не отстъпва пред провокациите. Скорпионите са неспокойни, само че що се отнася до това, към което се стремят, те са най-амбициозните от всички знаци. Тези хора желаят да трансформират света. Тайното им предпочитание е да обезвреждат всеки, който се съмнява в качествата им.

Стрелец

Хората от този зодиакален знак желаят да трансформират този свят.

Стрелецът не се опасява да уголемява и пробва нови неща и да внася същински нововъведения и промени. Хората, родени под този знак, обичат да работят сами, защото това им разрешава да бъдат по-независими. Те са доста изобретателни и изобретателни, постоянно се губят в работата толкоз доста, че не обръщат внимание на страстите. Искат да вършат нововъведения и да се трансформират, правейки света по-добро място за живеене.

Козирог

Козирозите желаят уважението и възхищението от приятелите и фамилията си.

Те жадуват за удивление и хвалба и желаят да потвърдят своята стойност. Вярват, че могат да се гордеят с достиженията си дружно със фамилията си. Много са лоялни и грижовни, когато става въпрос за техните близки. Те са си самодостатъчни и множеството от тях са родени водачи, а не почитатели. Подобно на Лъва, те също желаят да им се възхищават и да са на върха, където могат да потвърдят на фамилията си, че са почтени. Тази линия постоянно ги прави капризни и упорити.

Водолей

Те желаят да се откроят измежду тълпата.

Водолеят ненавижда „ смесването с тълпата “ и има прикрито предпочитание да се откроява, с цел да бъде окуражителен за това. Те са измежду изобретателните хора, които имат блестящи хрумвания. Състрадателни и съпричастни, Водолеите обичат да се обръщат към хората, на които могат да оказват помощ.  Толкова са решителни, че постоянно не виждат близките и страстите си. Обикновено тези хора не обичат да им се командва и обичат своята самостоятелност. Те обичат да вървят по своя път, а не просто да бъдат следващата овца в стадото. Водолеите имат положително възприятие за комизъм и са доста остроумни.

Риби

Те желаят да осъществен фантазиите си.

Рибите не желаят нищо, с изключение на да сбъдват постоянно техните луди, само че от време на време блестящи хрумвания и фантазии. Много са благи и разбиращи, когато става въпрос за другарство, безусловно лоялни и надеждни.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР