Дълбоко в сърцата си всички ние имаме вяра, която ни

...
Дълбоко в сърцата си всички ние имаме вяра, която ни
Коментари Харесай

Молитвата към Свети Мина, който ни помага в трудните моменти

Дълбоко в сърцата си всички ние имаме религия, която ни оказва помощ да преодоляваме компликациите, пред които ни изправя ориста. Ето за какво хората прибягват и към молитвоте във времена на тествания като това, в което живеем сега.

И помнете, Господ ни праща единствено тествания, които можем да преодолеем!

Молитва към Свети Мина

Ти, Свети великомъченико Мина, парещ наш бранител в скърбите и нещастията ни, който избра небесното войнство повече от земното, а достойнството, славата, благосъстоянието и краткотрайните удоволствия съумя да обърнеш в обич към Христа, изцери душевните и телесните болки на …. (името).

Запази ни здрави и непокварени ….

(името), вразуми нас …. (името), които сме потънали в духовната пропаст на завистта и користолюбието.

Запази душевна и телесна непорочност на … (името), от всички скотски пожелания и буйни изкушения, отбрани ни от нашите забележими и невидими врагове, които неоснователно ни тормозят и изтезават нашата смирена душа, прогони всякакво сатанинско и лукаво на врага деяние и ни очисти от нечистите духове, които зловредно въздействат на нашия разум.

Аз…. (името), в този момент смирено апелирам със сърце изпълнено с религия, помогни на … (името) в тези потребности, в които се намира и извърши тази смирена молба: скърбите и рева на твоите раби, които с религия ти се молят обърни по- скоро в наслада и всички резервира от Божия яд и от безконечното наказване, тъй като твърдо сме уверени, че с Твоето посредничество и с Твоята мощна помощ ще бъдем избавени и избавени от всякаква тъга, и неволя, та да прославим чудния посредством твоите светии Христа Бога, който с благодатта и добросърдечието си ще ни дарува кротичък, спокоен и непогрешим живот, с цел да го преминем наред, а в бъдещия – да застанем от дясната му страна на всичките светии на човеколюбието на безначалния Отец, Пресветия, Преблаг и Животворящ негов дух.

В Твое име и в името на Господа Бог, нашия Иисус Христа, Амин!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР