Дълбоко се надяваме, че Габриела Бланко знае, че египетския фараон

...
Дълбоко се надяваме, че Габриела Бланко знае, че египетския фараон
Коментари Харесай

За първи път: Мони Зенгинер проговори за корекциите си

Дълбоко се надяваме, че Габриела Бланко знае, че египетския фараон се споделя Тутакамон, а не Тутакамион. Мила, нека си се шегувала! Думите бяха отправени към Мони Зенгинер и нейните обноски и реакции (или по-скоро липса на такива). 

Бриела, която също има корекции по себе си, се подиграваше на Зенгинер на физическа основа. Факт е, че и двете риалити звезди имат корекции, които не крият.

Виж още: 4 дами по-късно и едно пето бебе: Джизъса зарязал бременната Полина? 

Мацката, която бе изгонена от Евгени Генчев, показа за първи път в свое TV изявление, че има две корекции - импланти в гърдите и хиалурон в устните. Мацката показа, че не си е правила скулите, брадичката, няма ринопластика и несъмнено не си е правила foxyeyes (или котешки очи).

Виж още: Задава се бебе №4: Светлана Гущерова е подготвена за още едно дете 

Поведението на Мони в " Ергенът " ѝ завоюва най-вече позитиви. Много хора в началото смятаха Зенгинер за следващата направена мацка, която е изпразнена от наличие и темперамент, само че тя опроверга всеобщото разбиране. Изгонването ѝ от шоуто предизвика десетки рецензии и мнения към Евгени, който реши обаче да резервира други девойки. 

Мони обаче не е афектирана, щастлива е, че е изживяла нещо положително и е се е откроила.

Виж още: Братовчедът на " Ергенът " проговори, Евгени се намеси с коментар 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР