Дълбоко съм натъжен от този развой и бих искал да

...
Дълбоко съм натъжен от този развой и бих искал да
Коментари Харесай

Новината Ни Прониза Сърцата! Край С Великия Готвач Джейми Оливър

„ Дълбоко съм тъжен от този процес и бих желал да благодаря на целия екип и на нашите снабдители, които вложиха сърцата и душите си в този бизнес над десетилетие “, споделя Оливър в свое изказване по случая. Той добавя, че осъзнава какъв брой мъчно е всичко това за всеки обиден от обстановката.

Над 1000 работни места са сложени под риск при оповестяването на несъстоятелността, която е форма на отбрана от кредиторите.

Джейми Оливър бива открит от Би Би Си, до момента в който работи като готвач в лондонското „ River Cafe “. Той реализира огромна известност с шоуто си „ Голият готвач “, което бе излъчено в десетки страни. През годините Оливър неведнъж е употребявал репутацията си, с цел да притиска политиците да се борят с проблемите на затлъстяването при децата. Джейми даже организира специфична акция в учебните столове за въвеждане на по-здравословна храна в менюто на учениците, написа dnevnik.bg.

Той обиколи доста учебни столове, където организира специфични обучителни курсове с готвачките, работещи там. Оливър се опита да ги приучи да подготвят прясна и по-полезна храна за учениците, а не да им дават полуфабрикати и замразени храни.

В учебните заведения Джейми поговори и с учениците за здравословното и потребно хранене. Той провежда специфични игри за децата. В тях Оливър им демонстрираха какви отпадъци ядат и се опита да ги отучи от нездравословните им привички при храненето.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР