Дълбоко съжалявам за това, което се е случило с моята

...
Дълбоко съжалявам за това, което се е случило с моята
Коментари Харесай

Шокираща версия за последните минути живот на Юлия, убита край Созопол

 " Дълбоко скърбя за това, което се е случило с моята клиентка предходната събота през нощта. Разговарям с Вас с чиста съвест и с мисълта, че имам две деца. Съжалявам за това, че тази жена оставя момиченце сираче, само че аз в действителност нямам виновност и държа да се знае. Ще ви кажа това, което описах и на служителите на реда в неделя ", това заяви Пламен Милков, таксиметров водач към този момент десети сезон на пиацата в Стария град в Созопол. 

Около среднощ в събота против неделя Пламен бил трета кола на пиацата, когато при него влезнала висока жена с къдрава черна коса. Изглеждала превъзбудена, споделила, че пътува за Арапя, след което запитала какъв брой ще й коства, тъй като имала единствено 20 лв..

" Тарифата на всички таксиметрови водачи на тази пиаца е една и съща – 2 лв. дневна и 2,50 лева нощна. Първоначално ми се стори, че тя сподели Аркутино, защото не беше изключително съответна. Казах си мислено: Дори и до Аркутино това е огромно разстояние, а 20 лв. няма да й стигнат даже за 10 км. След което осъзнах, че Арапя е много по-далеч от Аркутино, само че тя към този момент се беше настанила и настояваше да й пусна радио " Рок 1 ", освен това доста високо. Нагласих радиостанцията и й пуснах музика, написа Блиц.

Имал съм всевъзможни клиенти през годините. В това време млад мъж отвори вратата и опита нещо да й каже. Тя излезе, той като че ли й подаваше нещо, само че тя не го вземаше, след което още веднъж седна на седалката и сподели: " Поемаме, ще караш толкоз, колкото пари имам и ще спреш, където ти кажа ", спомня си таксиметровия водач. Минути преди този момент Юлия се е разделила с него и Натали в Джини бар, намиращ се на към 200 м на Централния плаж против пиацата на Стария град. Нощно време такситата на пиацата излизат в противоположна посока на дневната, Пламен е бил трета кола и няма пояснение за какво Юлия е подминала първите две Явно Пламен е останал с усещане, че младият мъж й е дал пари, с цел да се придвижи. Той още веднъж надул радиото и тръгнали в посока към основния път за Приморско. " Казах й, че ще пусна брояча, че 1 км коства 2,5 лв.. Бяхме излезли на основния път и броячът стана 18 лв.. Изведнъж тя сподели: " Спри незабавно, слизам тук! ". В този сектор обаче нямаше никакви отбивки и споделих: " Госпожо, не мога да Ви спра тук, тъй като ще бъдете в заплаха, дано се придвижим малко напред, с цел да избера уместно място ". 

Тя стартира да крещи, да ме псува и да упорства незабавно да спра. Изминахме още към 1 км, чудех се какво да я върша. Стисках зъби. Едва когато открих подобаваща отбивка, на която може да спре цялостен рейс, аз стопирах, броячът към този момент беше на 22 лв.. Тя остави парите и настоя да излезе. Видях, че се олюлява и й споделих: " Мадам, апелирам ви върнете се в таксито ". Молбата ми беше посрещната с мощен междинен пръст и още по-грозна ругатня, при което тя излезе съвсем по средата на лентата – минаваха коли, а аз продължавах да й крещя да се върне в таксито, тъй като ще я блъсне кола.

" Жената продължаваше да сипе обиди и не пожела да се върне. Смятах да я оставя назад в центъра на Созопол, по този начин и по този начин се връщах на пиацата. Кажете ми Вие на мое място можете ли да вземете на ръце една много по-висока от мен жена и да я вкарате назад в колата. Написаха се всевъзможни небивалици – включително, че може би съм желал секс. Това не беше мой вид жена, а и аз си имам жена, виждам си и двете деца, изкарвам си прехраната почтено. Според мен, откакто аз съм се върнал назад, тя е траяла да върви съвсем по средата на дясната лента, само че не можех нищо повече да направя за нея. Аз съм единствено очевидец и съм разказал всичко едно към едно ", съобщи водачът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР