Дълбоко обиден бил Ути Бъчваров на новото ръководство на БНТ,

...
Дълбоко обиден бил Ути Бъчваров на новото ръководство на БНТ,
Коментари Харесай

Ути Бъчваров бяга обиден от БНТ

Дълбоко афектиран бил Ути Бъчваров на новото управление на Българска национална телевизия, и по-специално Емил Кошлуков , научи „ Галерия “. Легендарният кулинар отказвал да работи в малкия екран при новите условия и бил решен да напусне.

Според нововъведенията, кулинарното шоу „ Бързо, елементарно, вкусно “ е с фрапантно понижен бюджет, който съгласно Бъчваров си бил чиста насмешка. „ С намаляването на индустриалната цена на предаването Ути на процедура е жертван да работи без екип, защото няма да има задоволителен запас “, разясняват източници от малкия екран. И прибавят, че кулинарят е получил няколко предложения от конкурентни медии.

Най-примамливото предложение пристигнало от „ Мастършеф “ - съгласно слуховете Ути щял да заеме мястото на Силвена Роу, която нямало да взе участие в журито на новия сезон.

Не било изключено и Бъчваров да направи ново лично кулинарно предаване, разясняват в шоусредите. Въпреки слуховете от Българска национална телевизия отхвърлиха към днешна дата Ути да е оповестил, че напуща малкия екран.

„ На Бъчваров не му стиска да се махне. Със сигурност новите условия не са му по усета, само че той не е рисков състезател “, шушукат в коридорите на медията.

Широк отзив и публично възмущение провокира и друга рокада по команда на Кошлуков. Отпадането на „ Стани богат “ бе остро разкритикувано от феновете.

„ Превключвахме на тази стратегия само поради „ Стани богат “ и Мишо Билалов. Сега към този момент никой няма да ви гледа “, „ С този ход се закопахте! Затривате едно от най-рейтинговите ви излъчвания “, гласят част от зрителските мнения. Решението на Кошлуков обаче бе предстоящо. Той от дълго време не крие антипатиите си към шоуто, което иронично наричаше „ Стани за смях “. По думите му предаването от дълго време е изгубило просветителната си стойност.

Единствената рокада, която не получи отрицателен отзив, бе отпадането на „ Спортисимо “. По информация на „ Галерия “ шоуто трябвало да се излъчва още един сезон, само че водещата Славена Вътова напуснала изненадващо и по този начин и не се появил подобаващ претендент. Миската пък бе привлечена като жури в „ България търси гений “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР