Дълбокият, красив глас с добре поднесена реч е едно от

...
Дълбокият, красив глас с добре поднесена реч е едно от
Коментари Харесай

Омагьосай го с глас: Техники за говорене, с които ще завъртиш главата на всеки мъж

Дълбокият, хубав глас с добре поднесена тирада е едно от главните оръжия на дамата, подарък от природата

Поради напрежението и напрежението в тялото, множеството хора мъчно употребяват цялостния капацитет на гласа си. За тези, които се стремят към саморазвитие и хубост във всичко, водещи учители на REFORMA LAB, лаборатория по актьорско майсторство и красноречие, споделят няколко елементарни извършения, които развиват оптимално капацитета на женския глас.

Речевият уред на дамите е по-развит – по този начин е заложено от природата. Установяването на контакт с децата, сензитивното слушане, способността да „ четат “ невербални сигнали е прерогатив на дамата.

Жените са по-добри от мъжете в разпознаването на мимики и жестове. При нежния пол тези зони са по-мобилни и прочувствено наситени. Развит е съчувствен слух: дамите могат да дефинират фините прочувствени съставни елементи, по-способни са на състрадание, схващане. Да, те обичат да приказват повече, опознават света посредством другарство, харесват самия развой на другарство, до момента в който мъжете са по-възприемчиви към съответна информация.

Омагьосай го с глас: Техники за говорене, с които ще завъртиш главата на всеки мъж

Стягането на мускулите на тялото

Особено в региона на органите, произвеждащи тирада, води до обстоятелството, че гласът не звучи надълбоко и естествената му хубост не се разкрива изцяло. Стрес, натрапчиви мисли, неспособност за отмора и релаксация, положение на битка със света – всичко това се отразява в гласа, затова, с цел да го отворите, е доста значимо да работите с тялото и да можете да го отпуснете.

Разделяйки се с напрежението в тялото и мускулите, ние се отърваваме, наред с други неща, от вътрешни психически проблеми. Намирането на контакт с тялото и придобиването на умения за релаксация могат да бъдат подкрепени със средства като йога, пилатес, плуване, масаж и доста други.

Омагьосай го с глас: Техники за говорене, с които ще завъртиш главата на всеки мъж

Често срещан женски проблем е високият (писклив) глас.

В този случай резонаторът на главата вибрира и звъни най-вече, т.е. усещате гласа си най-много в главата си. Вибрациите на гласа се предават на събеседниците и в случай че гласът е свидлив и звучи единствено една част от говорния уред, това може да раздразни събеседника. В този случай, когато гласът звучи единствено от главата, вие ще бъдете възприемани единствено на равнище просветеност и информация. Това е обикновено, в случай че не сте на среща, само че в случай че сте, то другият ще чака нещо напълно друго от вас. Напълно развитият натурален глас звучи от центъра на гърдите.

Пискливият детски глас при стара жена също кара събеседниците да се съмняват подсъзнателно в нейните интелектуални качества и звуковата информация автоматизирано се обезценява.

Гръдният резонатор е естествената опора на гласа, неговият център, тонът, който е бил умислен за вашето тяло, когато сте се родили. Освен това е прочувствен резонатор: когато гръдният панер вибрира, страстите и възприятията се предават на човек, той се включва. Така се демонстрира целият женски и персонален сексапил. Концентрирайте се върху гърдите, до момента в който поддържате връзка с мъж, и възможностите да го съблазните ще се усилят доста.

Омагьосай го с глас: Техники за говорене, с които ще завъртиш главата на всеки мъж

За да развиете силата на гласа на гърдите,

можете да извършите това упражнение преди среща: поемете надълбоко въздух и издишайте постепенно, с прелестен нескончаем вопъл, произнасяйки звука XA или XM, като че ли стенете от наслаждение.

Ако приказваме за ефикасни информационни техники за срещи или други значими мотиви, преди всичко, свободата на тялото и цялостното надълбоко дишане са значими. Така мозъкът работи по-добре, положението е по-спокойно, тялото като цяло действа по-добре. Не забравяйте да се усмихвате – това автоматизирано слага събеседника и дава релаксиращ сигнал на тялото ви. Избягвайте затворени пози и затворени жестове.

Леко отворените устни също са информационен канал, който покачва вашата прелест.

За да се настроите повече със събеседника, незабелязано и постепенно можете да огледално огледате позата му. Това е един от законите на човешкото другарство, подсъзнателно го използваме, когато отиваме да се сближим и да изпълним контакт.

Можете да скъсите дистанцията, в случай че се опитате да не нагласяте съзнателно дъха си към събеседника. Ако почувствате, че ритъмът е прекомерно бърз или муден, след известно време можете да измененията този темп, като че ли водите сътрудник дружно с вас. Например, сътрудникът е доста обезпокоен – ​​започнете да дишате като него, а по-късно забавете дишането си и той ще се отпусне.

Омагьосай го с глас: Техники за говорене, с които ще завъртиш главата на всеки мъж

Контактът с очите е доста значим.

Ако въобще не съществува, смятайте, че няма контакт като подобен. Не би трябвало непрекъснато да гледате в очите, това може да аргументи разстройване и дискомфорт.

Важно е дистанцията сред хората.

Трябва да е комфортно и за двамата. И колкото по-близка връзка желаете с човек, толкоз по-малко би трябвало да бъде дистанцията, само че си коства да го намалите деликатно, като всякога проверявате дали нарушавате границите.

Друго дейно средство за определяне на връзка е

докосването.

Има повече независимост, можем повърхностно да се допираме и колкото повече е тактилният контакт, толкоз по-близка е връзката. Пътят към индивида лежи посредством същински интерес към него: бъдете откровени, деликатни, проявявайте същински интерес към човек, задавайте въпроси, интересувайте се от неговото положение и каузи.

Но понякога би трябвало да разкажете малко за себе си. Много е добре, в случай че насочите диалога към региона на възприятията и страстите и извършите изказване в духа на „ Аз съм известия “: „ Сега ми е доста комфортно “, „ Чувствам, че имаме доста в общ ” … Кажете единствено това, което в действителност чувствате. Емоционалната сфера е област, в която дамата няма равна.

Омагьосай го с глас: Техники за говорене, с които ще завъртиш главата на всеки мъж

И най-после още две вербални оръжия:

похвали и комизъм.

Мъжете обичат комплиментите също толкоз, колкото и дамите. Те не би трябвало да бъдат прекомерно директни или груби, както и не е належащо да хвалите събеседника. Отдайте респект на мъжките качества: мощ, убеденост, просветеност.

Второто оръжие е хуморът. Това е най-хубавото средство за определяне на всякаква връзка. Дори и да нямате доста духовитост, евентуално знаете няколко анекдота или смешки, които можете да вмъкнете по време на неуместна пауза. Между другото, възприятието за комизъм, също като гласа, може да се развие.

 Омагьосай го с глас: Техники за говорене, с които ще завъртиш главата на всеки мъж

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР