Дълбоки брички, впити в лицето и бузите на жена, изпъкнали

...
Дълбоки брички, впити в лицето и бузите на жена, изпъкнали
Коментари Харесай

Шокиращи СНИМКИ на лица, обезобразени от наркотици

Дълбоки брички, впити в лицето и бузите на жена, изпъкнали кости - този фрапантен облик демонстрира резултатите от злоупотребата с опиати.

Снимката на Линли Греъм е била пусната от полицията на Хъмберсайд, откакто дамата е била наказана на 18 месеца за закононарушения, свързани с опиати.

У Греъм са открити опиати от клас А, в това число хероин и кокаин, а след това тя е упрекната, че има желание да ги пласира, оповестява Grimsby Live.


След като фотографията е била оповестена на фейсбук страницата на полицията в сряда, потребителите бързо разискаха типа на 53-годишната жена.

Снимките "преди и след " демонстрират поразителна физическа промяна.

Един консуматор споделя: „ Аз съм на 64 години, наподобявам млад спрямо нея. Може би това е урок за това какво може да аргументи злоупотребата с опиати с кожата ни ".

Друг добави: "Да се ​​надяваме, че някои младежи ще видят какво вършат с живота опиатите, като се изключи че унищожават цели фамилии. "

Наркоманията и злоупотребата са съдействали за повече от 2500 смъртни случая в Обединеното кралство през 2017 г.


Инхалантите могат да причинят увреждане на бъбреците, черния дроб и костния мозък, а непрекъснатото ползване на опиати може да докара до циреи, кариес - прочут като "метан уста " в Съединени американски щати.

Други признаци включват прибързано стареене на кожата и хората наподобяват десетилетия по-стари.

Rehabs.com е основана в Съединени американски щати благотворителна организация, която също разгласява впечатляващи фотоси на употребяващите опиати, които демонстрират дълготрайните резултати на опиатите върху външния тип.


Наркотиците могат да повредят съвсем всяка система в тялото. Кървави очи, разширени зеници, подпухнали лица и обезцветена кожа са всички забележими знаци.

Някои консуматори страдат от бързо физическо утежняване - от време на време лицата им се обезобразяват единствено за няколко години.


Самонанесени рани, постоянно срещани измежду хората, приемащи метамфетамин, могат да бъдат породени от това, че наркоманите чоплят кожата си, с цел да облекчат чувството за раздразнение - от време на време се разказват като пълзящи инсекти.

Превод: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР