Дълбоката държава управлява обществото в България. На мен ми се

...
Дълбоката държава управлява обществото в България. На мен ми се
Коментари Харесай

Димо Гяуров: Дълбоката държава управлява обществото в България

Дълбоката страна ръководи обществото в България. На мен ми се коства, че няма за какво да бъдем сюрпризирани, това не е нищо ново. Никой не ни е отговорен за това. Ние всички жители с държанието си, с изборната интензивност, сме причина да се случва това. Това сподели пред Евронюз България Димо Гяуров,бившият шеф на Националната разследваща работа.

„ Не бих споделил, че мандатът към момента не е връчен е неприятно за първите две политически сили, в противен случай, това време им е належащо, тъй като те към момента не са подготвени. Съставът на бъдещия кабинет към момента не е доста бистър и те опират освен до това дали да има министри от страна на ГЕРБ. Сигурното е, че и двете страни ще извлекат негативи от всичко протичащо се “, разяснява още Гяуров.

Той напомни, че Радостин Василев напусна групата на „ ИТН “ предходната година по сходен метод и изрази изненада за какво „ Продължаваме промяната “ са сюрпризирани от дейностите на Василев.

Не изключвам опцията някой да се възползва от тези особености на господин Радостин Василев и да го стимулира да изнася тази информация тъкмо за да не се сформира кабинет. Ако някоя работа или представители на службите имат отношение към това, допускам, че в никакъв случай няма да стане известно на необятната аудитория.

Снощи господин Петков приказва за дълбоката страна, само че това не са безусловно службите, а по-скоро представители на службите или някогашни сътрудници на службите, обвързани с едни по-широки стопански и олигархични ползи, сподели още Димо Гяуров.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР