Дълбок поклон пред паметта на Иван! Такъв като него няма

...
Дълбок поклон пред паметта на Иван! Такъв като него няма
Коментари Харесай

Зума: Не съм на себе си! Такъв като Иван Вуцов няма да се роди!

" Дълбок реверанс пред паметта на Иван! Такъв като него няма да се роди ", сподели пред " Марица " легендата на българския футбол и Локомотив (Пловдив) Христо Бонев, поднасяйки най-искрените си съболезнования към роднините и околните на популярния български футболист, треньор и футболен деец  Иван Вуцов, който ни напусна на 79-годишна възраст

" Не съм на себе си! Загубих доста непосредствен човек, другар и съидейник. Той беше неповторим във всяко едно отношение. Като футболисти се засякохме малко, само че по-късно пътищата ни са се преплитали доста пъти. Иван бе индивидът, който бе най-близо до мен в акцията за класиране на Световното  през 1998 година. Той поемаше множеството удари, нито един път не ме съобщи. Мина много време оттогава и хората надали си спомнят какъв брой размирна бе ситуацията в националния тим, а и в българския футбол изобщо. Имаше протести, избрани играчи бяха употребени като маша за силови групировки. Вуцов с доста такт и когато трябваше неотстъпчивост, успяваше да опази национала от външни въздействия, с цел да мога аз по-спокойно да работя с момчетата ", сподели Зума пред " Марица ".

" Като шеф на БФС при Иван Славков, Иван Вуцов вършеше цялата оперативна работа. И то в най-смутните времена. Негова е огромната заслуга футболът ни да мине през тази ера. Не е инцидентно, че след него нямаме класиране за огромно състезание. Поднасям моите най-дълбоки съболезнования на Меги, Велислав, Руслан и цялата фамилия Вуцови! ", добави Христо Бонев.

Екипът на " Петел " също изказва своите най-искрени съболезнования на роднините и околните на умрелия!

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР