ДълбочинаКлючовата дума за родените през периода 3-11 ноември едълбочина. Тези

...
ДълбочинаКлючовата дума за родените през периода 3-11 ноември едълбочина. Тези
Коментари Харесай

Какво казва за теб седмицата, в която си роден: Скорпион II


Дълбочина

Ключовата дума за родените през интервала 3-11 ноември е дълбочина . Тези дни дават отговор на междинната възраст от живота, когато се демонстрират по-дълбоките страни от личността и може да бъде открит нов важен източник на мощ . Този интервал бележи връзка с несъзнаваното и с хтонични сили, които могат да провокират промяна в индивида.

Това време разкрива по-сериозната страна от човешкия живот и способността да се вижда оттатък елементарното прекарване посредством откровения, метаморфози и тествания във вътрешния и външния свят . От дълбоките пластове на несъзнаваното може да се освободи голяма сила. В идеалния случай в следствие могат да се родят мощни прозрения .

Хората, родени в този интервал, са задълбочени персони, които са в контакт с тъмната страна на живота . За тях времето тече по друг метод и те умеят да чакат. При тях метаморфозата се прави през целия им живот, постепенно и невидимо . Трябва да внимават да не потънат в безпределно отсрочване, в черни мисли и в меланхолия.

Родените в Скорпион II имат огромното преимущество, че са в контакт с дълбоките елементи от личността си, които останалите могат единствено незадълбочено да усетят. Дали ще създадат нещо с тази заложба или не, зависи от тях. Повечето от хората в никакъв случай не съумяват да реализират мир със своите качества , нито да открият по какъв начин да се възползват от тях. Да работиш с несъзнаваното, е рискова работа, която може съществено да разклати по-лабилните. Огромното предизвикателство, което стои пред тях, е да открият здравословния баланс с тъмната си страна . Това може да има скъпи резултати.

Хората, родени в интервала, освен че спят по-дълбоко от другите, само че и усещат по-дълбоко. Те могат да стартират да робуват на земните удоволствия и би трябвало да внимават сходни действия да не преобладават живота им. Много от тях намират, че думите са непотребни , и могат дейно да изразят утвърждение или неодобрение със самото си наличие.

Препоръки

Оставете слънцето да ви огрее, а и вие да заблестите. Не вземайте нещата прекомерно насериозно. Опитайте се да балансирате настроенията си. Използвайте неповторимите си прозрения. Надсмивайте се над заблудите на света и над самите себе си.

По " The Secret Language of Birthdays ", Gary Goldschneider, Joost Elffers

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР