Далай лама обвини Доналд Тръмп, че му липсват морални принципи.

...
Далай лама обвини Доналд Тръмп, че му липсват морални принципи.
Коментари Харесай

Далай лама: На Тръмп му липсват морални принципи

Далай лама упрекна Доналд Тръмп, че му липсват морални правила. Един ден споделя едно, на идващия - друго, съобщи тибетският нравствен лидер в изявление за Би Би Си.

Тойо разкритикува американския президент и за това, че идвайки на власт, афишира, че Америка би трябвало да е преди всичко. " Напротив, Америка би трябвало да поеме отговорност на световно равнище ", счита Далай лама.

Аз съм бездънен обожател на духа на Европейския съюз, показа още той. Запитан за мнението му за Брекзит, той казв, че въпреки да е външен за Европа човек, се застъпва за оставането на Англия в съюза.

На въпрос за позицията му по имигрантския въпрос, той отговори:

" Европейските страни би трябвало да вземат тези имигранти и да им дадат обучение и образование, като задачата е те са се завършат в родината си. "  Попитан дали би трябвало да им се разреши да останат в Европа, Далай лама отговори: " Да, само че единствено стеснен брой от тях. В противоположен случай цяла Европа най-после ще стане една мюсюлманска страна. Невъзможно! Или пък африканска страна. Също невероятно! Запазете Европа за европейците. "

Духовният водач показа, че към момента таи вяра да се завърне в родината си. Той прибавя, че хората в Тибет имат голяма религия в него и чакат изгнанието му да завърши. " Китай се трансформира. Имам частни контакти в излезли към този момент в пенсия ръководещи от Китай и с учени, а те от своя страна, имат връзки с държавното управление. Мисленето на хората в Китай се трансформира. Но не съм се срещал с президента ", прибавя изгнаникът.

Накрая Далай лама декларира, че не би имал срещу неговият правоприемник да е жена. " Ако имаме жена за Далай лама, тя ще е по-атрактивна ", съобщи той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР