Далас се сдоби с НБА правата на Лука Дончич и

...
Далас се сдоби с НБА правата на Лука Дончич и
Коментари Харесай

В Далас чакат Дончич с нетърпение

Далас се снабди с НБА правата на Лука Дончич и се чака от есента словенската сензация да заиграе с екипа на Маверикс. Гардът, който до момента е бил част само от Реал (Мадрид) ще носи №77 при най-хубавите, откакто при “белите” играеше с №7. След снощния Драфт на НБА редица персони, свързани с тексаския тим, побързаха да поздравят и да приветстват новото си попълнение - стартирайки с клубната икона Дирк Новицки и завършвайки с треньора Рик Карлайл.

A few pics with the jersey! @luka7doncic #MavsDraft18 pic.twitter.com/x6456dvGBP
— Dallas Mavericks (@dallasmavs) June 22, 2018
“Истински късметлии сме. Искахме да го вземем и това се случи. Взехме състезател, който може да бъде в основата на тима години наред. Това е необикновен ден за нашата организация”, разяснява щастливият Карлайл.

Thank you Legend!! https://t.co/mv7fNZyJ9K
— Luka Doncic (@luka7doncic) June 22, 2018
Новицки приветства новия си съотборник посредством профила си в Twitter, където написа “Добре пристигнал, мой човек!”. Словенецът от своя страна отговори с “Благодаря ти, легендо!”. Част от останалите играчи на Маверикс също поздравиха Дончич - в това число Харисън Барнс и Денис Смит-младши. Очаква се Смит-младши да бъде сътрудник на Лука в гардовата двойка на Мавс, a в Twitter той написа, че е почитател на словенската вяра.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР