Далас останаха в режим „изчакване” за титлата в НФК Изток.

...
Далас останаха в режим „изчакване” за титлата в НФК Изток.
Коментари Харесай

Историческа нула за Далас и дивизионната титла още е на трупчета

Далас останаха в режим „ изчакване” за купата в НФК Изток. Вместо място в плейофите „ каубоите” се снабдиха с историческа нула при гостуването на Индианаполис. Т.нар. „ Отбор на цяла Америка” не беше изпитвал сходно оскърбление от 16 ноември 2003 година Поражението с 0:23 се оказа първото им без записана точка след серия от 251 пордни мача.

В ролята на чакащи за плейофите останаха и Сиатъл. „ Морските ястреби” снесоха запъртък в калта на „ Ливайс стейдиъм”, губейки за първи път от пет години насам от Сан Франциско. При това от тим, който на старта на деня бе собственик на най-лошите индикатори в цялата Лига! Себастиян Яниковски пропусна шут за спомагателна точка, а секунди по-късно видя, по какъв начин новобранецът Ричи Джеймс-младши прелита край него, връщайки началния удар 97 ярда за тъчдаун. Сиатъл заработиха 148 ярда санкции и паднаха 23:26 след продължение. По този метод позицията им на водач в битката за „ уайлд кард” в НФК ще бъде под сериозна офанзива в неделя, когато одобряват Канзас Сити.

Единствените, сдобили се с място в плейофите този уикенд, се оказаха Чикаго. „ Мечките” станаха първенци на НФК Север след 24:17 вкъщи против Грийн Бей. Мичъл Трубиски подаде два тъчдауна, а Еди Джаксън постави завършек на серията на Арън Роджърс от 402 следващи паса без интерсепшън, пресичайки топката в ендзоната на домакините.

Ню Инглънд помахаха за довиждане на домакинското преимущество в АФК, губейки 10:17 в Питсбърг. Седмица след „ Кошмара в Маями” Брейди&Co. записаха петото си проваляне на открито този сезон, завършвайки с индикатори 3-5 отвън домашния „ Жилет стейдиъм”. Играещ с пукнати ребра Бен Рьотлисбергер (22 от 34 за 235 ярда) се регистрира с тгъчдаун пасове към Ванс МакДоналд и Антонио Браун, а Джейлън Самюълс пробяга 142 ярда за домакините. Така втора поредна седмица Ню Инглънд отложиха празненствата за купата в АФК Изток. Нещо повече – предвид на класирането в конференцията на „ патриотите” ще им се наложи да завоюват най-малко един път като посетители в плейофите с цел да стигнат Супербоул LIII. А да завоюват елиминоционен мач надалеч от вкъщи им се отдаде единствено един път в последните пет опита.
Резултати :
Канзас Сити – ЛА Чарджърс 28:29
НЙ Джетс – Хюстън 22:29
Денвър – Кливлънд 16:17
Атланта – Аризона 40:14
Бъфало – Детройт 14:13
Чикаго – Грийн Бей 24:17
Синсинати – Оуклънд 30:16
Индианаполис – Далас 23:0
Минесота – Маями 41:17
НЙ Джайънтс – Тенеси 0:17
Джаксънвил – Вашингтон 13:16
Балтимор – Тампа Бей 20:12
Сан Франциско – Сиатъл 26:23 прод.
Питсбърг – Ню Инглънд 17:10
ЛА Ремс – Филаделфия 23:30
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР