Далас Маверикс се наложи над Сан Антонио Спърс със 113:107

...
Далас Маверикс се наложи над Сан Антонио Спърс със 113:107
Коментари Харесай

Ървинг и Дончич изведоха Далас до успех в тексаското дерби със Сан Антонио

Далас Маверикс се наложи над Сан Антонио Спърс със 113:107 точки като посетител в поредна среща от постоянния сезон в Националната баскетболна асоциация (НБА).

Най-резултатен за Мавс бе Кайри Ървинг, който се регистрира с 28 точки, 7 битки, 3 асистенции и 2 обири. Лука Дончич имаше неприятен ден в стрелбата от полето и зад арката, само че все пак записа трипъл-дабъл на сметката си – 18 пункта, 10 битки и 16 асистенции. 16 пункта добави Данте Ексъм, а с по 12 и 13 способстваха надлежно Дерек Лайвли II и Даниел Гафорд.

За възпитаниците на Грег Попович над всички бе Тре Джоунс със своите 22 точки. Той добави и 9 асистенции. 19 вкара Девин Васел, а по 14 и 11 в актива си записаха надлежно Келдън Джонсън и Малаки Бранам. Джереми Сохан и първи избор в Драфта Виктор Уембаняма завършиха с дабъл-дабъл – Сохан с 13 точки и 10 битки, като прибави и 6 асистенции, а Уембаняма с 12 пункта и 11 битки, като центърът се регистрира и с цели 6 чадъра.

Далас е седми на Запад с баланс 40-29, до момента в който Сан Антонио е на последната позиция в същата конференция с 15 победи и 54 загуби. В идващите си мачове Спърс са домакини на Мемфис Гризлис, до момента в който Маверикс посрещат Юта Джаз.

Takin' home the DUB. MAVS WIN!!! //
— Dallas Mavericks (@dallasmavs)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР