ДАЛАС (AP) — Треньорът на Marquette Шака Смарт не може

...
ДАЛАС (AP) — Треньорът на Marquette Шака Смарт не може
Коментари Харесай

Мартенска лудост води Шака Смарт от Marquette, бившия треньор на Longhorns, отново в Тексас

ДАЛАС (AP) — Треньорът на Marquette Шака Смарт не може да избяга от времето си в Тексас, когато става въпрос за присъщи моменти със Golden Eagles в шампионата на NCAA.

Смарт е в Sweet 16 за първи път, откогато изведе VCU от Първата четворка до Финалната четворка преди 13 години и изминаха две години, откогато доближи до NCAA в своя първи сезон в Marquette.

Отново Смарт е на към 200 благи от кампуса на Texas Longhorns, този път в Далас след загуба в първия кръг от Северна Каролина през 2022 година на към 30 благи западно във Форт Струва си.

Смарт не завоюва мач от шампионата на NCAA от шест сезона в Остин, заради което имаше въпроси по отношение на бъдещето му след шокиращата загуба от Абилин Крисчън през 2021 година Той направи първия ход, като взе работата на Marquette.

Три победи на NCAA по-късно — в това число слаб мач от втория кръг над Колорадо предишния уикенд — Smart още веднъж заобикаля сенките, до момента в който третият Marquette (27-9) се готви да се изправи против поставения под номер 1...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР