Даже ми е неудобно да почна да отговарям на този

...
Даже ми е неудобно да почна да отговарям на този
Коментари Харесай

Ананиев си призна, че може да се строи изцяло нова конструкция за детската болница, не каза цена

Даже ми е неловко да почна да давам отговор на този въпрос, тъй като вътре имаше доста непросветеност и неведение. Така здравният министър Кирил Ананиев по въпроса с така наречен детска болница – в здравната комисия на Народното събрание.
Здравният министър съобщи, че в техническото задание е дадено да се извърши в допълнение проучване на структурата и ще предложи най-хубавото градивно решение, което . Припомняме, че сегашната структура е от предишния век!
Попитан категорично дали това няма да надвиши доста повече като цена един план, с който се показва от нулата, Ананиев отвърна, че можел да заведе депутата от Българска социалистическа партия Анна Славова в здравно министерство и да ѝ покаже, !
Според Ананиев, той завършил процедурата за Многопрофилна национална детска болница преди изключителното състояние. До 1 месец съм задължен да сключа контракт, посочи той. Значи ли, че би трябвало да нарушавам закона и да вървя да ме съдят, попита здравният министър.
Три генерации хора чакат да се построи тази болница – в случай че спра планът, още 30 години тази страна няма да има такава болница, продължи Ананиев с излиянията, откакто му беше казано, че скелето е остаряло, на десетилетия, и не са планувани основни отделения и пространства. Няма отделения, лаборатории, които да липсват – това е информация, която е доста остаряла. Тази болница има всичко належащо, с цел да лекува нашите деца сложно.
" Януари месец възложихме изследване, което нееднозначно сподели, че постройка, несъмнено с някои възстановителни неща, постройката изцяло отговоря на земетръсните условия. Цялата процедура беше транспарантна. Отговаряхме всекидневно на всички въпроси, които ни се задаваха. Водихме диалози с така наречен протестиращи, няколко срещи имахме, на които им отговорихме на всички въпроси. Имаше две обжалвания – Комисия за защита на конкуренцията и Върховен административен съд оставиха без последици тези възражения ", заключи Ананиев. И съобщи самонадеяно, че в случай че направи подписка, щял да събере 2 млн. подписа за детската болница – поради обстоятелството, че има подписка с над 17 000 подписа, с която му се желае оставката поради скандалния план – основно по причина доста остарялото скеле, намиращо се до Александровска болница в София и неналичието на нужни отделения и пространства.
- ПРИПОМНЕТЕ СИ ТУК!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР