Даже и оставка не могат да си подадат, коментира министър-председателят

...
Даже и оставка не могат да си подадат, коментира министър-председателят
Коментари Харесай

Борисов за БСП: Даже и оставка не могат да си подадат

Даже и оставка не могат да си подадат, разяснява министър-председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов за Позитано 20.

По-рано през днешния ден в телевизионно изявление водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи, че събитията след оставката й са я предиздвикали да я отдръпна.

„ Грешката ми е, че не подходих вярно. Първата причина, заради която я отдръпнах е, че стартира търговията за Българска социалистическа партия, лобита групи, предприемачи да вършат проекти да си излъчват претендент, който да е комфортен. Това ме тормози. Втората причина е реакцията на членовете на партията. Партията беше една седмица в ступор след оставката ми. Имаше едно безмълвие “, означи Нинова.

Когато потеглиха ползите по структурите на Българска социалистическа партия, да ги разделят, да ги уговарят против мен, ступорът прерасна в яд. Започнаха членове да имат предпочитание да напущат партията и връщат партийни книжки и това ме стресира. Дадох си сметка, че моята оставка може да докара до сериозен спад в поддръжката за Българска социалистическа партия, най-малко краткотрайно и предстоят избори и ние можем да сме разрушени на тези избори, това ме накара да отвръщам, акцентира Нинова. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР