Дъждовните имат своят чар, защото ни позволяват да си направим

...
Дъждовните имат своят чар, защото ни позволяват да си направим
Коментари Харесай

Съботен шопинг: 12 пуловера, с които да освежите стайлинга си

Дъждовните имат своят сексапил, тъй като ни разрешават да си създадем чаша топъл чай, да се сгушим на дивана, да почетем или да изгледаме най-сетне някой сериал, за който все не ни остава време. Готови сме даже да останем по пижами, обхванати с най-топлата си жилетка, и да преминем през почивните дни безгрижно и уютно вкъщи.

Такива дни обаче са подобаващи и за дълго отлагания шопинг (онлайн или по магазините) и защото идват студени месеци, сигурно имате потребност да добавите някой нов пуловер в дрешника си. Затова през днешния ден ви представяме една забавна селекция от находки, с които ще освежите есенния си стайлинг.

Този сезон пуловерите са всичко друго, само че не и скучни, по тази причина вместо следващия модел в сиво, изберете нещо в или във флорален или анималистичен принт. Добавяме и настоящия плетен елек, който може да се комбинира с ризи, като и не пропущаме късите жилетки. Плетивата са съвършени за съчетание с дънки, само че пък и много елегантно могат да изглеждат, съчетани с миди пола или необятен панталон. И в случай че имате потребност от някое украшение за лукс, сме сигурни, че ще го откриете на.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР