Дъждовната сряда в Рим провали плановете на организаторите и наложи

...
Дъждовната сряда в Рим провали плановете на организаторите и наложи
Коментари Харесай

Тенис маратон с ATP Masters 1000 от Рим в четвъртък по MAX Sport 1 и MAX Sport 2

Дъждовната сряда в Рим провали проектите на уредниците и наложи отлагането на всички мачове за деня на ATP Masters 1000 шампионата в италианската столица. Това значи, че през днешния ден ни следва същински тенис маратон, който, с изключение на по MAX Sport 1, ще се излъчва директно и по MAX Sport 2.

Начало на играта за деня ще дадат Доминик Тийм и Фернандо Вердаско, само че същинското представление за феновете е опцията Рафаел Надал, Новак Джокович и Роджър Федерер да изиграят по два дуела във Вечния град в границите на четвъртъка.

Швейцарският Маестро открива присъединяване си в шампионата с мач против Жоао Соуза, а дуелът е втори в програмата на Централния корт. Ако Федерер победи, по-късно денем може да му се наложи да се изправи и против Борна Чорич в мач от III кръг. Новак Джокович започва не преди 14:00 ч. против Денис Шаповалов, а по-късно може да има възможен конфликт против спечелилия от двойката Филип Колшрайбер и Марко Чекинато. Рафаел Надал стартира в Рим против Жереми Шарди, а евентуалният му втори дуел за деня е против Николоз Басилашвили.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР