Дъждовен уикенд, но и със слънце. Температурите ще се повишат още

...
Дъждовен уикенд, но и със слънце.
Температурите ще се повишат още
Коментари Харесай

Ще си отдъхнем за кратко от валежите

Дъждовен уикенд, само че и със слънце.

" Температурите ще се покачат още от на следващия ден, само че несъмнено времето се показва повече като есенно, в сравнение с като пролетно, даже на моментно като зимно. Един път ни се коства, че е доста топло, различен път, че е извънредно студено. И през днешния ден по този начин ще се задържи - малко по-студено в страната ", каза синоптикът Александрина Янкова в студиото на " България заран ". 

" И въпреки всичко през Страстната седмица ни следва повече дъждовно време. По високите елементи ще има и сняг. Средиземноморски циклони носят това динамично време. Не единствено у нас, само че и в нашите прилежащи страни. Само Гърция сякаш е изолирана от подобен вид процеси, но пък в четвъртък и петък ще си отдъхнем за малко от дъждовното време и ще има повече слънчеви часове ", добави Янкова.

По думите ѝ тук-там температурите ще надвишават 20 градуса.

" В Гърция ще бъде най-топло. В по-голямата част от страната ще има слънчево време. В събота и неделя се чака по-динамично време. Навръх Великден има заплаха от градушки ", подчерта синоптикът в ефира на Bulgaria ON AIR.

Глобалните прогнози са, че дъждовното време ще продължи и през идната седмица.

" Прогнозира се, че след 20 април времето ще се възстановява. Тогава ще имаме опцията да се радваме на много високи температури ", разясни Александрина Янкова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР