Дъждът наруши красотата на играта през второто полувреме. Това заяви

...
Дъждът наруши красотата на играта през второто полувреме. Това заяви
Коментари Харесай

Стоилов: Рано е да давам оценки, ще видим как ще се представим в шампионата

Дъждът наруши хубостта на играта през второто полувреме. Това съобщи старши треньорът на Левски Станимир Стоилов след . Попаденията за „ сините “ бяха дело на новото попълнение Рикардиньо, а през втората част над Дубай се изля мощен дъжд.

„ Общо взето съм удовлетворен от представянето на тима, най-много през първото полувреме, когато изискванията за играха бяха положителни. Отборът сподели нужното предпочитание за игра, нужната упоритост, динамичност и комбинативност. Проблемите, които видях, още веднъж са в завършващия удар и завършващото подаване. Ако бяхме по-уверени в тъкмо тези два детайла, може би резултатът щеше доста да набъбне още през първото полувреме. Това са неща, които можем да подобряваме единствено с работа и тренировки “, стартира той.

„ През второто полувреме се наруши най-много хубостта на играта поради дъжда, който ни изненада в полза на истината. Имаше още веднъж борба, още веднъж стана добър мач. Благодаря на Рига, че почетоха спомагателния мач. Сериозен тим с положителни футболисти. Левски има потребност да играе против такива противници. Не мога да давам оценки още. Да кажем, че подготовката е съвършена или неприятна, ще е несериозно, ще забележим по време на шампионата. Остава да прибавим малко майсторство. Всеки би трябвало да пази позицията си на терена. Феновете почитат всички футболисти. Те ще получат нужната поддръжка. Всеки ще има своите сложни моменти. Дай Боже, Рикардиньо да бележи и в шампионата “.

„ Старата контузия на Жереми Петрис не е излекувана. Не можаха и във Франция да го открият. Сега установихме казуса. Надяваме се да се завърне в игра до две-три седмици. Келиан ван дер Каап също има контузия. Имаме проблеми главно в линията на отбраната. Ще се оправим с дребния брой играчи. В нашия си пестелив жанр ще имаме конкуренция “, приключи Мъри.






Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР