Дъждът, който се изля над Стара Загора часове преди старта

...
Дъждът, който се изля над Стара Загора часове преди старта
Коментари Харесай

Хубава бира, музика и забавление: Ударно започна „BeerФест“ в Стара Загора

Дъждът, който се изля над Стара Загора часове преди старта на седмото издание на „ Beerфестът “, не разколеба феновете на хубавата музика, пивото и фестивалното въодушевление, оповестиха от Общината.
 Община Стара Загора
Ударно стартира следващото издание на събитието, което събира хиляди почитатели на поляната в парк „ Загорка “, продължаващо до 4 септември . И по време на тазгодишното издание, уредниците поддържат акцията „ Когато шофираш, в никакъв случай не пий “ с обезпечаване на  безвъзмездна автобусна линия за всички, които желаят да се насладят на обичайните усети питие, които старозагорската пивоварна създава.

Те ще се движат през петте дни от 20:30 до 23.30 часа. За откриването на музикалното събитие на сцената се качиха Керана и Космонавтите, Орлин Павлов и  Веселин Маринов. На 1 септември, вечерта ще премине под знака на хип-хопа с едни от най-знаковите реализатори у нас - Wosh MC, Сeкта, DJ Stevie G + Dj Stanchika, No name Crew, F.O. & Peeva, Billy Hlapeto & D3mo.
 Община Стара Загора
Началото е от 18.40 часа. На 2 септември, парк „ Загорка “ ще огласят Overground Brass Band, Мери бойс Бенд и Риа, както и Тони Димитрова. Четвъртата фестивална вечер ще бъде подарък за всички почитатели на рока - от 18.30 часа, ще се чуят първите акомпанименти на Second To None, Rockstage, D2 и Sevi & Johnny Gioeli.
 Община Стара Загора
Последната вечер е непокътната за Deep Zone Project, Богдана Петрова, Деси Добрева и Лудо младо Бенд. По време на фестивала, прабългарската школа за оцеляване „ Бага-тур “ще разкрива пред посетителите антични практики и умения, облекло и въоръжение от отминали времена в особено построения Аул.
 Община Стара Загора
Ще има и разнообразни демонстрации на обичаи и обичай. „ Beerфестът “ се организира от 2015 година и с времето последователно се трансформира във значима част от календара със събития на Стара Загора.

Негови уредници са Община Стара Загора и пивоварна „ Загорка “, дружно с сътрудници и другари. Тази година, във връзка 120 години , отбелязвани от старозагорската пивоварна, има доста квалифициран и изненади, кътове за фотоси и игри за присъстващите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР