Daily Mail наскоро анкетира екипажа на борда на самолет за

...
Daily Mail наскоро анкетира екипажа на борда на самолет за
Коментари Харесай

Daily Mail: Как пътниците на борда се промъкват до първа класа

Daily Mail неотдавна интервюира екипажа на борда на аероплан за практиките, които употребяват пасажерите от икономична класа, с цел да се наместят комфортно в първа. Най-често срещаният метод, споделят източниците, е да се промъкнат и да седнат на празна седалка, скривайки се под одеяло.
Одеялото, подсказва една от стюардесите, не ви прави невидими. Човешкото тяло елементарно се разграничава под него.
Друга стюардеса споделя, че е откривала пасажери, които седят в бизнес класа, тъй като имали записка от доктор, в която се споделя, че не могат да бъдат в икономичната.
В подобен случай, предизвестява тя, ще бъдете таксувани за бизнес класа. Не си пробвайте шанса, добавя бордовият помощник.
Тук е моментът да споменем, че всеки един от екипажа на самолета разполага със лист от пасажери, които са настанени в икономична, първа или бизнес класа. Те непрекъснато ревизират кой къде е. Именно този лист им подсказва кой какви потребности и преференции е декларирал.
Най-честото наказване за пренасяне в неполагаща се класа е засрамването, споделя мениджърът Джей Робърт. Провинилият се се изпровожда до неговото място, като за всички излиза наяве защо става дума. Освен това в листата той ще бъде маркиран като проблематичен.
Възможно е, промъквайки се в първа класа, да станете жертва на по-сериозни последствия. На излизане може да се наложи да заплатите разликата в билетите за икономичта и бизнес клас. Понякога тя възлиза на хиляди долари.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР