Дафинов лист в дома може не само да украси интериора,

...
Дафинов лист в дома може не само да украси интериора,
Коментари Харесай

Пенсионерка скри дафинов лист в спалнята и започна да забелязва неочаквани промени

Дафинов лист в дома може освен да украси интериора, да направи супите и печеното месо по-вкусни, само че и да донесе ежедневни изгоди на притежателите

Пенсионерка скри дафинов лист в спалнята и стартира да вижда, че в живота ѝ настъпват забавни промени.

„ Само 1 дафинов лист и всичко стана друго! “, показа тя във Facebook . Ако и вие пробвате това, след 2 седмици ще разберете, че този съвет работи на 100%!

От днешната публикация ще разберете къде и по какъв начин да скриете дафиновия лист, тъй че животът ви да се промени към по-добро. Хармонията във всички сфери е обезпечена!

Дафинов лист вкъщи

Лавър, както още се назовава дафиновия лист, е култивирано дърво, обвързвано с антична Гърция и господ Аполон, знак на мъжката хубост. Дафиновата клонка, както и лавровият венец, се смятат и за знак на популярност, победа и мир.

От незапомнени времена хората са отглеждали дафинов лист и са го употребявали в разнообразни сфери на живота си. Най-разпространената е готвенето (като подправка). Малцина обаче знаят, че листата на вечнозеленото средиземноморско дърво могат да се употребяват освен за овкусяване на разнообразни ястия.

Дафиновият лист има доста вълшебен свойства и едно от тях е привличането на пари. Ако след думите: „ Лавър, донеси шанс и благополучие в къщата ми! “, завържете 5 листа с червен конец и ги прикрепите над вратата на входа, това което сте си поискали ще дохвъри и, евентуално, ще се задържи дълго време. По-добре е да извършите това по време на новолуние.

За да се умножат парите там, където живеете, би трябвало да се слагат вълшебен магнити изобразяващи лаврови листа, натрити с етерично портокалово масло. Магнитите не би трябвало да се местят или да се демонстрират на други хора. Само вие би трябвало да знаете за тях.

Също по този начин благодарение на дафинов лист можете да прогоните бедността. За да извършите това, 4 дафинови листа би трябвало да бъдат сложени на кръст под изтривалката на входа. В същото време би трябвало да кажете: „ Дафиновият лист пази парите, прогонва бедността. “ Веднага щом листата се разпаднат, просто ги сменете с нови. Толкова е елементарно и дейно!

Друг амулет под формата на дафинов лист извършва креативните стремежи и ще бъде доста потребен на хората, които се занимават с изкуство.

Дафиновият лист оказва помощ да се отбрани къщата от неприятни погледи

Лавровите листа под изтривалката в коридора стопират кавгите и държат нежеланите посетители надалеч от къщата.

И, несъмнено, този тип талисман скрепява двойките дружно. Знае се, че в случай че поставите дафинов лист под матрака в спалнята, тогава никой от съпрузите в никакъв случай няма да намерения за невярност. Също по този начин, няколко дафинови листа, поставени под възглавницата, ще върнат съня към естественото и ще прогонят кошмарите далеко.

Можете също по този начин да окачите дребна връзка дафинови листа във всяка стая

Това ще помогне за разчистване на къщата от отрицателна сила и кавги. Езотериците поучават младоженците да сложат дафинов лист в обувките си в навечерието на сватбената гала. Това ще направи фамилния живот дълъг и доста благополучен!

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР