Daedalic Entertainment и ONE-O-ONE GAME анонсираха датата на излизане на

...
Daedalic Entertainment и ONE-O-ONE GAME анонсираха датата на излизане на
Коментари Харесай

Анонс на The Suicide of Rachel Foster

Daedalic Entertainment и ONE-O-ONE GAME анонсираха датата на излизане на тяхната игра The Suicide of Rachel Foster с нов филмов откъс към играта.

Играта съставлява тайнственост, разглеждаща съществени тематики, като тази за самотата и отчуждението и оправянето с контузиите от предишното. В The Suicide of Rachel Foster влизате в ролята на Никол, дъщерята на Ленърд, някогашен притежател на хотел. Десет години преди събитията, разказани в играта, майката на Никол води надалеч от Ленърд своята щерка, откакто схваща, че нейният брачен партньор има връзка с Рейчъл, която също така е и бременна.



„ Днес, когато и двамата ѝ родители към този момент са покойници, Никол се надява да извърши последната повеля на своята майка – да продаде хотела и да компенсира околните на Рейчъл, която се самоубива при загадъчни условия. Тя се завръща в хотела с юриста на фамилията, с цел да бъде направена оценка на рушащата се постройка. Внезапно обаче времето се утежнява и Никол остава в голямата планинска хижа, където намира поддръжка в лицето на Ървинг, млад сътрудник от Федералната организация на Съединени американски щати за справяне с изключителни обстановки FEMA, с който я свързва радиотелефон. С помощта на Ървинг, Никол стартира да проверява детайлностите към гибелта на Рейчъл, която се оказва надалеч повече от това, което хората от долината знаят. История за обич и гибел, в която меланхолията и носталгията се смесват във вълнуваща приказка за духове “, гласи анонса на играта, която излиза в Steam на 19.02.2020.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР