Дадохме три страници списък с имена. Това отговори адв. Николай

...
Дадохме три страници списък с имена. Това отговори адв. Николай
Коментари Харесай

Адв. Хаджигенов: Смееха ми се, когато казвах преди 10 години, че вървим към Северна Корея

" Дадохме три страници лист с имена ". Това отговори адв. Николай Хаджигенов на въпрос на Сашо Диков какво са дали с Арман Бабикян на вътрешния министър Бойко Рашков във връзка с подслушването на опозиционно настроени политици и жители.

Припомняме, че през вчерашния ден адв. Хаджигенов в ефира на Българска национална телевизия сподели документи, които свидетелстват за това, че 82-ма български жители са били интензивно подслушвани в хода на миналогодишните митинги.

" Бойко не ни ли пазеше от комунистите, за какво ни върна в комунизма? ", запита юристът.

Той разяснява и акта на Съединени американски щати със глобите против някои български жители, измежду които предприемачите Васил Божков и Делян Пеевски (б.р. последният и национален представител): Закъсня. Това го чакаме от месеци. Беше ясно. За мен е изненада, че потвърдиха показанията на Васил Божков. Той сподели на кого е носил парите, а там в този момент има изтъкнат политически водач. Кое му е комплицираното да изпишеш Бойко Методиев Борисов? ", попита още той.

Диков потърси мнението му и за работата на служебното държавно управление: " Дотук добре. Най-вероятно служебните министри и заместниците им са единствените мохикани в министерствата, тъй като ГЕРБ кадрува 12 години по тези места ".

" Не съм сюрпризиран от нищо. Изненадам съм, че това нещо го търпяхме 12 години. Смееха ми се, когато споделях преди 10 години, че вървим към Северна Корея ", напомни адв. Николай Хаджигенов.

Адвокатът показа, че е прелестно впечатлен от Янаки Стоилов.

Той довери още, че до момента в който е бил в Народното събрание, прогресивното крило на Българска социалистическа партия му е допаднало. Според него това са хора, които желаят да работят за България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР