Дадоха маркирана с Х бюлетина на млада пловдивчанка. За това

...
Дадоха маркирана с Х бюлетина на млада пловдивчанка. За това
Коментари Харесай

Първи нарушения на изборите в Пловдив, дадоха маркирана бюлетина на жена в Източен

Дадоха маркирана с „ Х ” бюлетина на млада пловдивчанка. За това алармира самата тя до TrafficNews. Случката се развива още при започване на изборния ден в 61 секция в ОУ „ Васил Левски ” и регион „ Източен ”.
Прочетете още
Жената описа, че е видяла „ Х ” написан с молив на гърба на една бюлетините.

„ Влязох в стаята да гласоподавам, дадох си персоналната карта и пожелах да получа и от трите бюлетини. Откъснаха ги пред мен, след което ги сгънаха, сложиха печати и ми ги дадоха. След като отидох в тъмната стаичка забелязах, че едната от бюлетините, тази за областен кмет, е маркирана с „ Х ” на гърба. Вече бях отбелязала своите желания, само че отидох при комисията да желая нова бюлетина. Започнаха да ме питат „ не съм ли го направила аз ” или „ сигурна ли съм, че не се е отбелязало ” от натискането. След няколко минути разправии ми дадоха нова бюлетина и остарялата оповестиха за невалидна ”, описа дамата, която пожела да остане анонимна.

Пловдивчанката добави още, че откакто от комисията са оглеждали бюлетините ѝ, надлежно всички са видели и за кои претенденти е гласувала, което също е безусловно неприемливо.

Тя добави, че все още към момента не е алармирала в ОИК, тъй като е била извънредно афектирана и напълно не е очаквала сходно нещо да се случи на нея.

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на сходни нередности, може да ни изпращате сигналите си като известие в страницата ни във  или на публицистичната ни поща . 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР