Дадох на президента Путин да разбере, че ще наложим сериозни

...
Дадох на президента Путин да разбере, че ще наложим сериозни
Коментари Харесай

Байдън: Дадох на президента Путин да разбере, че не трябва да има руска инвазия в Украйна

" Дадох на президента Путин да разбере, че ще наложим съществени наказания и ще увеличим наличието си в Европа със съдружниците от НАТО ". Това съобщи пред публицисти американският президент Джо Байдън, който обядва със брачната половинка си в ресторант в Делъуеър във връзка настъпването на новата година.

Предупреждението на Вашингтон е при положение, че съветски елементи навлязат в Украйна. Запитан дали в този момент Путин е по-малко податлив да нахлуе в Украйна американският президент отговори: " Останах с усещане, че той се съгласи, че ще има три значими конференции в Европа. Той начерта някои от неговите опасения за НАТО и Съединените щати и Европа, ние начертахме нашите ". Байдън съобщи още, че по време на диалога в четвъртък е обещано ясно да се разбере, че не би трябвало да има съветска инвазия в Украйна.
Байдън и Путин си разменили предизвестия за Украйна, само че дават обещание дипломация
Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън предизвести съветския си сътрудник Владимир Путин за корав отговор на Съединени американски щати при вероятно навлизане в Украйна, а...
Прочети повече
Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР