„Дадох 100 000 лева, за да извадя от затвора вече

...
„Дадох 100 000 лева, за да извадя от затвора вече
Коментари Харесай

Софи дала 100 бона за свободата на Гринго

„ Дадох 100 000 лв., с цел да извадя от пандиза към този момент някогашния си мъж Тодор Давидов. Похарчих всичките си спестявания, с цел да го пуснат от панделата, а той продължи да ме бие”. Това разкри пред „ Уикенд” Софи Маринова, помолена за коментар на развода с Гринго.

Мургавият хулиган беше задържан през септември 2017 година след сигнал за рекет и смъртни закани над търговеца от Айтос Асен Атанасов – Акиф. Бившият телохранител изнудвал предприемача за 50 000 лв.. Бившият на Софи заплашвал, че в случай че не получи пачките, ще очисти него и фамилията му. Когато заканите не подействали, Гринго пратил водача си Стефан Сливков да стреля по къщата на изнудвания. Така Стефан разкрил огън по фасадата и прозорците на 23 септември 2017 година След това обаче и двамата бяха закопчани, а Софи Маринова направи и невъзможното, с цел да измъкне Гринго от пандиза.

„ Дадох си всичките спестени пари, тъй като го обичах и желаех да е на независимост, с цел да се оженим. Платих на юристи и където би трябвало за почерпки, единствено и единствено да пуснат Гринго и не ме излъгаха – освободиха го. Той доста добре знае, че без моите пари още щеше да лежи в килията. При всяко рандеву ми ревеше какъв брой е зле там, да му оказа помощ да излезе на независимост, след това да свием хубаво семейство и да имаме дете. Само женитба вдигнахме, тъй като той продължи да ме бие. Видях, че не се е трансформирал и взех дефинитивно решение. Аз съм певица, известна, не мога да вървя непрекъснато със синки и счупени ръце, какво да изяснявам на хората по участията си. Обичах го, само че към този момент не – до тук!”, откровена бе пред „ Уикенд” ромската перла.

Фолкзвездата нае юрист Марин Марковски за бранител на Гринго и топ юристът съумя да контракти съглашение. След като обичаният й се призна за отговорен предходната есен, бе наказан единствено на 10 месеца затвор, само че с 3-годишна пробация. Преди месец ромската фолк звезда призна, че се е развела единствено след 2 месеца сватбен живот.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР